• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Wachtkamerbanken voor een hartelijk ontvangst

Wilt u graag dat uw wachtkamer huiselijk aanvoelt? Dan is de keuze voor wachtkamerbanken snel gemaakt. Wachtkamerbanken hebben een ontspannen uitstraling en zien er verwelkomend uit. Hier komt bij dat wachtkamerbanken ook nog eens zeer stabiel zijn, en niet schuiven.

Bij het uitzoeken van een wachtkamerbank krijgt u al snel verschillende opties. Zo zijn er wachtkamerbanken op een traverseframe, maar ook modulaire wachtkamerbanken en sofa's en zelfs treinbanken.

Hebt u een mooie wachtkamerbank gezien? U kunt hem bestellen via onze webshop, maar u kunt ook altijd langskomen in onze 1000 m2 showroom zodat u de wachtkamerbank eerst in het echt kunt zien! De koffie staat altijd klaar, en onze adviseurs kunnen altijd een gratis 2D & 3D tekening maken van uw inrichting.


Modulaire wachtkamerbank in warme kleuren

Wachtkamerbanken


Ons assortiment wachtkamerbanken is opgebouwd uit verschillende soorten banken. Om overzicht te behouden hebben wij ons assortiment onderverdeeld in de categorieën: wachtkamerbanken op traverse, modulaire- en lounge banken en treinbanken.

Welk type bank geschikt is voor u, hangt van uw voorkeur af. Wilt u graag een wachtkamerbank op traverse die past bij uw wachtkamerstoelen? Of bent u juist op zoek naar een comfortabele sofa?


Traverse wachtkamerbanken


Wachtkamerbanken op traverse worden opgebouwd uit losse zitschalen en één lang frame. Dankzij deze opbouw hebt u zelf vrij spel in het aantal zitplaatsen die op het frame bevestigd worden. Dankzij de losse kuipen is het  mogelijk om uw wachtkamerbank op traverse aan te laten sluiten op uw losse wachtkamerstoelen!


Bekijk alle wachtkamerbanken op traverse


Modulaire & Lounge wachtkamerbanken


Modulaire wachtkamerbanken en sofa's geven een warme en huiselijke uitstraling aan uw wachtkamer. Dit stelt mensen op hun gemak en maakt het wachten comfortabel.

Het hoge zitcomfort en de uitgebreide keuze aan maatvoeringen, vormen en materialen maken onze modulaire wachtkamerbanken en lounge banken een aantrekkelijke keuze. Hier komt bij dat dit type banken makkelijk te reinigen zijn, dus kunnen ze ook worden toegepast in huisartspraktijken, ziekenhuizen en permanente zorginstellingen!


Bekijk alle modulaire wachtkamerbanken


Treinbanken


Treinbanken worden gekenmerkt door hun unieke uiterlijk, en hebben diverse voordelen. Ten eerste zijn treinbanken ontzettend hufterproof door hun stevige opbouw. Hier komt bij dat onze treinbanken vrijwel altijd worden afgewerkt in een vocht- en vuilafstotende stoffering, wat deze banken zeer hygiënisch maakt.

Treinbanken zijn leverbaar in diverse opstellingen en maatvoeringen. Zo kunt u een treinbank tegen de wand plaatsen, of juist een type treinbank kiezen die dubbelzijdig te gebruiken is.


Bekijk alle treinbanken