Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Zitelementen voor akoestische zithoeken en flexwerkplekken

Akoestische zitelementen komen steeds vaker naar voren in nieuwe kantoorinrichtingen, wachtkamer en zelfs in lobbyruimtes. De comfortabele stoelen en banken zijn namelijk makkelijk toe te passen in een interieur en hebben direct een positieve akoestische werking.

Hier komt bij dat akoestische zitelementen een zeer brede toepasbaarheid hebben; van comfortabele wachtkamerbank tot aan driehoekige flexwerkplek of volledig uitgeruste vergaderplaats aan toe. 

U zult ervaren dat vele akoestische zitelementen binnen ons assortiment modulair op te bouwen zijn. Dit betekent dat u uw zitelement zelf op kunt bouwen uit losse (al bestaande) onderdelen. Dankzij deze modulaire opbouw krijgt u een enorme vrijheid in de afmeting en vormgeving van uw zitelement, en kunt u altijd een maatwerk oplossing creëren voor uw ruimte.


Vele van onze akoestische zitelementen zijn uit te rusten met elektrificatie zoals mediapoorten en presentatieschermen. Dankzij deze optionele accessoires maakt u uw kantoor een stuk aantrekkelijker voor flexwerkers of voorziet u uw open kantoor van een privé element voor vergaderingen en besprekingen.


Akoestische zitelementen

Ons assortiment akoestische zitelementen is opgebouwd uit verschillende fauteuils en (modulaire) banken met een geluiddempende werking. De akoestische werking van de zitelementen is te herleiden naar hun vulling. Al onze akoestische zitelementen zijn namelijk gevuld met geluidsabsorberend materiaal.

Wilt u ook op een functionele manier uw akoestiek verbeteren? Bekijk hier ons assortiment akoestische zitelementen, of neem contact op met onze binnendienst.


Bekijk alle akoestische zitelementen


Akoestische stoelen van gerecycled PET Felt

Design & Akoestiek


Goede akoestiek is niet lelijk, en onze design fauteuils bewijzen dit keer op keer. Deze fauteuils combineren een geluids-absorberende werking met een mooie vormgeving.

Wilt u graag akoestische zitelementen toepassen in uw ruimte, maar zit u niet te wachten op een grote bank of een vierkant fauteuil?
U vindt onze design zitelementen ook terug in ons assortiment akoestische zitelementen!

Loungebank met akoestische kap

Flexwerken op kantoor


Het toepassen van akoestische zitoplossingen stimuleert flexwerkers om meer tijd op kantoor door te brengen.

Door het toepassen van elektrificatie creëert u zeer toegankelijke flexwerkplekken voor uw medewerkers. U biedt uw medewerkers de ruimte voor geconcentreerd werken of een snel overleg met collega's.