• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Akoestische roomdividers voor een geruisloze ruimte indeling

In grote lobby's, open kantoortuinen en luidruchtige wachtkamers is het meer dan logisch dat er behoefte aan afscherming, privacy en stilte ontstaat. En hoe kunt u dit beter oplossen dan door afscherming te combineren met optimale akoestiek?

Akoestische roomdividers zijn speciaal ontwikkeld om u te helpen bij het indelen van open ruimtes, het afschermen van bepaalde hoeken en het verbeteren van uw akoestiek. Een akoestische roomdivider is meer dan alleen een visuele afscheiding, onze akoestische roomdividers dempen ook omgevingsgeluiden. Door zithoeken, vergaderplekken of werkplekken af te schermen met een roomdivider creëert u een rustige plaats voor bezoekers of medewerkers om te zitten wachten, werken of overleggen. 

De akoestische werking van akoestische roomdividers wordt bepaald door hun opbouw, vormgeving en materiaal. Onze akoestische roomdividers worden zo geproduceerd dat ze een grote hoeveelheid aan geluiden (zowel binnen het lage- als het hoge frequentiebereik) kunnen opvangen en absorberen.


Akoestische roomdividers


Onze akoestische roomdividers zijn speciaal geselecteerd op hun akoestische werking en vormgeving. De akoestische roomdividers variëren van verrijdbare akoestische roomdividers tot akoestische roomdividers met geïntegreerde vergadertafel.

Bent u op zoek naar een design roomdivider met akoestische werking? Of hebt u liever een akoestische breedband roomdivider? U vindt ze allemaal terug in ons assortiment akoestische roomdividers.

Bekijk alle akoestische roomdividers


Een oplossing voor iedere ruimte!


Onze akoestische roomdividers zijn leverbaar in verschillende varianten met unieke kenmerken. Wij hebben ons assortiment akoestische roomdividers zo geselecteerd dat er voor iedereen een passende oplossing tussen zit.

Doe hieronder alvast inspiratie op, of bekijk ons assortiment akoestische roomdividers hier!

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op! Om ons assortiment akoestische roomdividers overzichtelijk te houden, hebben we niet elk artikel online beschikbaar gemaakt. Telefonisch helpen wij u graag verder.

Sfeerbeelden van onze akoestische roomdividers