• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Terio Plus Baffles

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
  • Akoestisch gecertificeerd
  • Dubbele plaatstructuur
  • 100% recyclebaarDownload brochureDownload brochure Download stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Lees meer over Terio Plus Baffles

Productomschrijving

De baffles van Terio Plus zijn de akoestische oplossing voor hoge ruimtes. In hoge kantoorruimtes zijn akoestische scheidingswanden vaak niet genoeg om de akoestiek te optimaliseren. Baffles is een hangpaneel dat dankzij een plafondbevestiging vrij in de ruimte geplaatst kan worden. Baffles laat zich ook perfect boven sideboards monteren waardoor het geen oppervlakte in beslag neemt. Baffles vormt een geluidsmuur voor hoge ruimtes. De panelen zorgen voor de optimale akoestische aanvulling voor moeilijke geluidssituaties.

Baffles is een profielloze decoratieve absorber met een dubbele plaatstructuur. Baffles is een profielloze decoratieve absorber. De baffles bestaat uit een 25 mm polyester vezelplaat. De vezelplaat is gemaakt van thermisch en mechanisch vervaardigde vliesstoffen, en is geheel zonder chemische toevoegingen geproduceerd. Het stabiele vliesmateriaal heeft een open structuur, hierdoor worden geluiden efficiënt gedempt. De platen zijn bekroond met het 'Eco-Tex standaard 100' certificaat, dat bevestigd hoe onschadelijk de baffles zijn voor de gezondheid. Daarnaast zijn de baffles getest op lichte ontvlambaarheid niveau B1, waarin ze geheel aan de Europese normen voldoen. De vulling van de baffles is na gebruik 100% recyclebaar en behoud zijn waardevolle bronnen.

De baffles worden aan het plafond gemonteerd door middel van draadophangingen in verschillende lengtes. Het bevestigingsmateriaal moet ter plaatse bepaald worden om de panelen op juiste manier te bevestigen.

Baffles is verkrijgbaar in een natuurlijke, geverfde of met stof beklede versie. Er zijn diverse kleuren, stofsoorten en stofkleuren leverbaar.


Eigenschappen
  • Akoestisch gecertificeerd
  • Dubbele plaatstructuur
  • 100% recyclebaar
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom