• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Plafondpaneel Cloud Astro

Vanaf

€ 1.180,00 € 1.427,80 incl. BTW
Levertijd 5-6 werkweken
Service
Bekijk in onze showroom
Bezorging door onze monteurs
Extra diensten
Gratis advies op maat
Gratis 3D tekening
  • Akoestisch
  • Antibacterieel
  • Incl. ophangsetDownload stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Wij kunnen dit product leveren in verschillende uitvoeringen

Plafondpaneel Cloud Astro afbeelding
Uitklappen Afmeting 24 x 120 x 240 cm
Akoestisch plafondpaneel Cloud Astro incl. ophangset. Hangende montage. Stof: Feltouch Naturel. Afmeting: 24 x 120 x 240 cm (H x B x D).

Kleur
 
Bestelnummer hs pt 440 12
Op bestelling Levertijd 5-6 werkweken € 1.180,00 € 1.427,80 incl. BTW In winkelwagen

Lees meer over Plafondpaneel Cloud Astro

Productomschrijving

Plafondpaneel Cloud Astro is een unieke akoestische oplossing met een strakke vormgeving. De open structuur van het paneel laat licht door in het interieur en stopt geluidsoverlast. Het hele paneel is opgebouwd uit akoestisch materiaal dat geluidsgolven opvangt en per direct dempt. Omdat het paneel aan het plafond hangt krijgen geluidsgolven niet de kans om via het plafond terug de ruimte in te ketsen. Het paneel neemt geen vloeroppervlakte in beslag en hindert het zicht in de ruimte niet.

Cloud Astro is opgebouwd uit 14 akoestische platen. De platen zijn makkelijk in elkaar te schuiven, hierdoor is er geen lijm nodig bij het bevestigen van de platen. De platen zelf zijn gemaakt van 12 mm dik akoestisch materiaal. Dit materiaal heeft een absorptiewaarde van gemiddeld 250-4000 Hertz per vierkante meter. Dit houd in dat het paneel zowel geluidsgolven uit het lage- als uit het hoge frequentiebereik dempt.

Het akoestische materiaal is opgebouwd uit 100%  Polyester. De helft van dit Polyester is vervaardigd uit gerecyclede PET flessen. Na langdurig gebruik is het materiaal ook weer helemaal recyclebaar. Het Polyester heeft een lange levensduur en is 99,9% antibacterieel (ISO 20743). Daarnaast is het getest op vlamvertragendheid waarbij het geheel voldeed aan de Europese normen. Het materiaal is zeer makkelijk te reinigen met een vochtige doek of een stofzuiger.

Wij leveren Cloud Astro standaard in de stofsoort Feltouch Naturel. Feltouch Naturel voldoet volledig aan de hierboven genoemde kenmerken en heeft een dikte van 12 mm. Op aanvraag kunnen wij het paneel leveren in de stofsoort Camira Sonus. Camira Sonus heeft een dikte van 14 mm en is leverbaar in diverse kleuren. Deze stofsoort heeft wel een andere samenstelling dan Feltouch Naturel. Voor vragen of een correcte prijsopgave van Camira Sonus kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Cloud Astro wordt door middel van vier stalen koorden aan het plafond bevestigd. Het paneel wordt inclusief de ophangset geleverd.


Eigenschappen
  • Akoestisch
  • Antibacterieel
  • Incl. ophangset
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom