• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Plafondpaneel Cloud Pebble

Vanaf

€ 845,00 € 1.022,45 incl. BTW
Levertijd 5-6 werkweken
Service
Bekijk in onze showroom
Bezorging door onze monteurs
Extra diensten
Gratis advies op maat
Gratis 3D tekening
  • Akoestisch
  • Incl. ophangset
  • Gerecycled en recyclebaarDownload stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Wij kunnen dit product leveren in verschillende uitvoeringen

Plafondpaneel Cloud Pebble afbeelding
Uitklappen Afmeting 35 x 102 x 132,5 cm
Akoestisch plafondpaneel Cloud Pebble incl. ophangset. Hangende montage. Stof: Feltouch Naturel. Afmeting: 35 x 102 x 132,5 cm (H x B x D).

Kleur
 
Bestelnummer hs pt 420 12
Op bestelling Levertijd 5-6 werkweken € 845,00 € 1.022,45 incl. BTW In winkelwagen

Lees meer over Plafondpaneel Cloud Pebble

Productomschrijving

De Cloud Pebble plafondpanelen zijn praktische en sfeervolle akoestische oplossingen voor ieder kantoor. Het asymmetrische paneel wordt hangend aan het plafond gemonteerd en neemt vrijwel geen plek in beslag. De Cloud Pebble vormt een barrière tussen het vloeroppervlak en het plafond en voorkomt zo dat geluidsgolven terug de ruimte in gekaatst worden. Het paneel is makkelijk in elkaar te zetten en aan het plafond te monteren, in combinatie met zijn lange levensduur vormt het paneel een ideale oplossing voor optimale akoestiek.

Het akoestische paneel bestaat uit verschillende platen die makkelijk in elkaar geschoven kunnen worden. De platen zijn gemaakt van akoestisch materiaal met een standaard dikte van 12 mm. Het materiaal heeft een absorptiewaarde van gemiddeld 250-4000 Hertz per vierkante meter. Het aantal Hertz geeft aan dat dit paneel geluiden uit het lage- en uit het hoge frequentiebereik dempt. Als het paneel in elkaar gezet is kunt u het gemakkelijk aan het plafond monteren de bijgeleverde ophangset. 

Het akoestische materiaal van Cloud Pebble bestaat uit 100% Polyester, waarvan 50% uit PET flessen gemaakt is. Het milieuvriendelijke materiaal heeft een lange levensduur en is makkelijk te onderhouden. De samenstelling van het paneel zorgt ervoor de Cloud Pebble voor 99,9% antibacterieel is ( ISO 20743). U kunt het paneel reinigen met een vochtige doek of met een stofzuiger. De panelen zijn ook getest op vlamvertragendheid en voldoen hierbij geheel aan de Europese normen. Het paneel is na langdurig gebruik weer helemaal recyclebaar.

Wij leveren het akoestische plafondpaneel standaard in de stofsoort Feltouch Naturel. Feltouch Naturel heeft een dikte van 12 mm en voldoet aan de hierboven genoemde kenmerken. Op aanvraag kunnen wij het paneel leveren in de stofsoort Camira Sonus. Deze stofsoort heeft een dikte van 14 mm en is leverbaar in diverse kleuren. Camira Sonus heeft een andere samenstelling dan Feltouch Naturel. Voor vragen of een correcte prijsopgave van Camira Sonus kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Cloud Pebble kan enkel aan het plafond bevestigd worden. Het paneel wordt inclusief ophangset geleverd.


Eigenschappen
  • Akoestisch
  • Incl. ophangset
  • Gerecycled en recyclebaar
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom