• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Terio Plus Ronde Plafondabsorber

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
  • Akoestisch gecertificeerd
  • 1 meter hoogteverstelling
  • RecyclebaarDownload brochureDownload brochure Download stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Lees meer over Terio Plus Ronde Plafondabsorber

Productomschrijving

Het is belangrijk dat uw werkruimte vrij is van stoorzenders zoals geluidsoverlast of visuele onrust. Telefonerende collega's, harde gesprekken en enthousiaste overleggen kunnen zorgen voor irritatie. Door uw akoestiek te optimaliseren maakt u ruimte voor concentratie en een verbeterde communicatie op de werkvloer. Om te helpen met het optimaliseren van de akoestiek is er de Terio Plus plafondabsorber. De ronde absorber vangt geluidsgolven op en voorkomt dat geluid vanaf het plafond terug de ruimte in kaatst. Hierdoor worden geluiden gedempt en vermindert u de nagalm van de ruimte. U kunt er voor kiezen om de absorbers subtiel en onopvallend in het interieur te integreren of om er een eye-catching concept van te maken. Het flexibele systeem sluit altijd aan op uw visuele en akoestische behoeften.

De Terio Plus absorbers zijn opgebouwd uit een 25 mm dikke polyester vezelplaat. De vezelplaat is uit thermisch en mechanisch vervaardigde vliesstoffen gemaakt en er zijn geen chemische toevoegingen gebruikt. Het vliesmateriaal is zeer stabiel en heeft een open structuur waardoor het efficiënt geluiden kan dempen. De vulling van de absorber is recyclebaar en behoud haar waardevolle bronnen. De absorbers zijn getest op lichte ontvlambaarheid niveau B1 en voldoen hierin geheel aan de Europese waarden. De absorbers zijn zo milieu en gezondheidsvriendelijk vervaardigd. De onschadelijkheid voor de gezondheid van de absorbers is bevestigd door het "Eco-Tex standaard 100" certificaat.

Het bevestigingssysteem van de absorbers is flexibel en makkelijk te monteren. U hebt keuze uit diverse lengtes ophangkabels. Alle ophangkabels hebben na de montage een hoogteverstelling van één meter. De pendelhoogte van de absorbers zijn ieder moment voor elk individueel paneel aan te passen. De panelen worden standaard geleverd met een ophangkabel en een plafondkap. Het bevestigingsmateriaal voor aan het plafond zelf wordt niet meegeleverd en moet ter plaatse bepaald worden. 


Eigenschappen
  • Akoestisch gecertificeerd
  • 1 meter hoogteverstelling
  • Recyclebaar
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom