• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Interstuhl Vergaderstoel Shuffle

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
  • Optimaal zitcomfort
  • Ergonomische zitschaal
  • Viersterren voetkruis of houten vierpootsframe
  • Makkelijk scheidbaar en recyclebaarDownload brochureDownload brochure Download stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Lees meer over Interstuhl Vergaderstoel Shuffle

Productomschrijving

Vergaderstoel Shuffle is een hoogwaardige stoel die karakter geeft aan iedere ruimte. De gestileerde vorm van de zitschaal en de diverse materiaal opties zorgen voor een unieke en comfortabele eyecatcher in iedere ruimte.

De Shuffle is opgebouwd uit een ergonomisch gevormde polyamide zitschaal, de schaal is aan de achterkant afgewerkt met een hoogglans effect. Dit zorgt ervoor dat de stoel een zeer chique en opvallende uitstraling heeft. De zitschaal is speciaal gevormd naar het menselijk lichaam en heeft een 400 mm hoge rugleuning. De hoogte van de rugleuning maakt het mogelijk om de leuning ook als armleuning te gebruiken. De binnenkant van de zitschaal is afgewerkt met 20 mm dik schuim. De schuim afwerking zorgt voor een optimaal zitcomfort.
De zitschaal kan op verschillende manieren worden gestoffeerd; enkel een gestoffeerde zitting, volledig gestoffeerde binnenzijde of een volledig gestoffeerde schaal. De schaal is ook zonder stoffering verkrijgbaar.

De loungestoel is verkrijgbaar in twee varianten: met een viersterren voetkruis of met een vierpootframe. Het viersterren voetkruis van de Shuffle is gemaakt van aluminium en is leverbaar in een gepoedercoate afwerking in het wit of zwart, of in een chroom uitvoering. Het viersterren voetkruis zorgt ervoor dat de zitschaal van de stoel kan draaien en geeft tegelijkertijd ultieme stabiliteit aan de constructie. Alle vierpootframes zijn handgemaakt van eikenhout. De robuustheid en de uitstraling van het hout zorgen voor een warme, huiselijke uitstraling. De hout componenten zijn niet geglazuurd of behandelt met afwerkingen.
De hoogwaardige materialen van de Shuffle hebben een lange levensduur, zijn makkelijk te scheiden en kunnen volledig gerecycled worden.

Loungestoel Shuffle is een onderdeel van het universele Shuffle stoelsysteem van Interstuhl. Dit systeem bestaat uit bezoekersstoelen, barkrukken en loungestoelen. Elke stoel is geheel personaliseerbaar en van extreem hoge kwaliteit. Voor meer informatie of vragen over de collectie kunt u altijd contact opnemen met onze binnendienst.


Eigenschappen
  • Optimaal zitcomfort
  • Ergonomische zitschaal
  • Viersterren voetkruis of houten vierpootsframe
  • Makkelijk scheidbaar en recyclebaar
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom