• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Modulaire treinbanken voor iedere instelling

Treinbanken zijn één van de meest veelzijdige zitoplossingen voor uw kantine. Deze veelzijdigheid is te danken aan het feit dat er verschillende afmetingen (zowel in de hoogte als in de breedte) beschikbaar zijn, hier komt bij dat treinbanken in iedere soort instelling kunnen worden gebruikt. Treinbanken vormen namelijk dé zitoplossing voor bedrijfskantines en schoolkantines, kantoren, wachtkamers en zelfs zorginstellingen!

Treinbanken zijn van nature vrijwel allemaal hufterproof. Dit houdt in dat ze bestand zijn tegen zeer intensief gebruik. De massieve vormgeving van treinbanken, in combinatie met het gebruikte materiaal, zorgt ervoor dat uw treinbank jaren meegaat.

Bent u op zoek naar een nieuwe kantine inrichting of een losse treinbank? Neem gerust contact met ons op. Gratis adviseren wij u over de verschillende mogelijkheden voor het uiterlijk en de opstellingen van uw treinbanken. Door middel van een vrijblijvende 2D en 3D tekening krijgt u te zien hoe onze treinbanken in uw ruimte staan, en kunt u zelf een keuze maken. 


Treinbanken

Twee vrijstaande treinbanken met bijpassende hockerTreinbanken worden toegepast in veel verschillende bedrijven en instelling. Omdat iedere instelling andere behoeften heeft hebben wij een uitgebreid assortiment aan treinbanken. Elk product in ons assortiment is leverbaar in verschillende maatvoeringen en varianten.

Vele van onze treinbanken hebben diverse stofferingsopties en opstellingen. Zo kunt u kiezen voor een hoekopstelling met gladde stoffering, of een chique wandopstelling met stiknaden in de stoffering. De vele opties binnen ons assortiment maken het mogelijk om uw treinbank helemaal te finetunen op uw wensen.


Bekijk alle treinbanken


De mogelijkheden van onze treinbanken

Treinbank opstellingen


Ieder bedrijf heeft behoefte aan een ander soort zitoplossing. Treinbanken zijn een ontzettend veelzijdige oplossing voor intensief gebruikte ruimtes. Onze treinbanken zijn leverbaar in verschillende (hoek)opstellingen. Dankzij de diverse treinbanken zijn de opstellingsmogelijkheden eindeloos. 

Wilt u graag advies over de indeling van uw ruimte? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Dubbele treinbanken

Stofferingsmogelijkheden


De stoffering van de meeste van onze treinbanken is leverbaar in verschillende afwerkingen: glad, met knopen of met horizontale stiknaden.

Onze treinbanken zijn leverbaar met een reguliere stofbekleding maar ook met projectstofferingen. Voor ziekenhuizen en zorginstellingen kunnen wij de treinbanken ook leveren met een speciale urine- en bloedbestendige stoffering.

Stofferingsopties voor treinbanken