• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Plafondpaneel Acoustisol BK

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
  • Akoestisch gecertificeerd
  • Aluminium randprofiel 
  • Montage aan muur of plafondDownload brochureDownload brochure Download stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Lees meer over Plafondpaneel Acoustisol BK

Productomschrijving

In open werkruimtes, kantoren en kantines kunnen luidruchtige gesprekken en telefonerende collega's geluidsoverlast creëren. Dergelijke stoorzenders zorgen voor irritatie en het verlies van concentratie. Om deze negatieve effecten tegen te gaan is het belangrijk dat u zorgt voor een goede akoestiek. Onze BK plafondpanelen helpen u hierbij.

De BK hangpanelen serie heeft verschillende soorten hoogwaardige hangpanelen. Elk paneel heeft een eigen samenstelling en unieke kenmerken. De Acoustisol panelen kunnen opgesplitst worden in twee categorieën: de Texona A panelen en de Master A panelen. Alle panelen vallen onder absorptieklasse A en hebben een NCR waarde van 0,95.

Texona A panelen worden gemaakt van glaswol met een hoge dichtheid en zijn in totaal 48 mm dik. De zichtbare kant van het plafondpaneel is afgewerkt met Texona, een glasvezelweefsel. De rugzijde van het paneel is geheel voorzien van glasvlies. Het gehele paneel is omringd door een aluminium randprofiel in de kleur zilvergrijs, wit of zwart.  Wij leveren de Texona A panelen standaard in de kleur SeaSalt wit. Panelen met de kleur SeaSalt wit zijn standaard uit voorraad leverbaar en kunnen per stuk besteld worden. Op aanvraag zijn er altijd andere kleuren mogelijk. In andere kleuren dan wit is de minimale bestelhoeveelheid 4 platen. 

De Master A panelen zijn ook gemaakt van glaswol met een hoge dichtheid en hebben een dikte van 48 mm. De zichtbare kant van het plafondpaneel is afgewerkt met een Akutex FT coating. De rugzijde van het plafondpaneel is afgewerkt met glasvlies. De zijdes van het paneel worden afgewerkt met een randprofiel van aluminium in de kleur zilvergrijs, wit of zwart. Deze panelen zijn standaard leverbaar in de kleur Whitefrost.

De Texona A en Master A panelen kunnen zowel aan de wand als aan het plafond worden bevestigd dankzij verstelbare kabelhangers. De panelen hebben een maximum maat van 2700 x 120 mm (H x B).

 


Eigenschappen
  • Akoestisch gecertificeerd
  • Aluminium randprofiel 
  • Montage aan muur of plafond
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom