• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Apod S

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
  • Akoestisch
  • Goede nagalmtijd
  • Hoogwaardig ventilatiesysteem
  • Vast of elektrisch hoog tafelbladDownload brochureDownload brochure Download stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Andere producten uit deze familie

Lees meer over Apod S

Productomschrijving

De Apod S is een slimme werkcel die akoestische privacy creëert in open kantoorruimtes. De kleine wercel is speciaal gemaakt om de geluiden van binnen in zo te dempen dat ze van buitenaf niet hoorbaar zien. Hierdoor ontstaat er ruimte voor telefoontjes, privé gesprekken en geconcentreerd werken. De statafel in de Apod S geeft u de ruimte om uw notitieblok of laptop neer te leggen. Het ontwerp van de Apod legt een speciale focus op goede luchtcirculatie en het gebruik van gezonde materialen. Zo werk je niet alleen geluidloos en dynamisch maar ook nog eens gezond.

De deur en achterwand van de Apod S zijn gemaakt van extra dik gelaagd glas om de geluidsdemping te optimaliseren. De binnenkant van de Apod is volledig gestoffeerd met akoestisch materiaal. Door het gebruik van speciale resonatoren en akoestisch vilt worden geluiden over het gehele geluidsspectrum gedempt. De Apod S is ontwikkeld met de perfecte nagalmtijd zodat u uw eigen stemgeluid kunt horen in een stille omgeving, zonder dat uw stemgeluid naar buiten doordringt. Alle grondstoffen die gebruikt zijn tijdens de productie zijn emissievrij en stoten geen schadelijke dampen uit.

Het ventilatiesysteem van de Apod S is speciaal ontwikkeld om de luchtcirculatie in de ruimte te optimaliseren. Als de luchtcirculatie niet geoptimaliseerd is wordt de ruimte snel te warm en benauwd. Dankzij de luchtinlaat van de Apod S wordt zulke problematiek voorkomen. De Apod S heeft diverse luchtinlaten zodat er altijd voldoende lucht binnenkomt. De low pressure ventilatoren in de Apod zorgen voor een goede luchtverversing zonder geluidsoverlast te veroorzaken.

De Apod S geeft u de mogelijkheid om diverse apparaten aan te sluiten die het beste passen bij uw werk. De Apod S komt standaard met een vaste statafel, optioneel kan deze tafel vervangen worden voor een hoogte instelbare versie. U kunt de Apod zowel via de onderzijde als de bovenzijde aansluiten op uw lichtnet, zo is de Apod S overal aan te sluiten.

Het is mogelijk om de Apod S op wielen te plaatsen. Als u de Apod S op wielen plaatst kan de werkcel door één persoon verplaatst worden. 


Eigenschappen
  • Akoestisch
  • Goede nagalmtijd
  • Hoogwaardig ventilatiesysteem
  • Vast of elektrisch hoog tafelblad
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom