• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Apod XL

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
  • Geluidsdicht
  • Groot formaat
  • Hoogwaardig ventilatiesysteemDownload brochureDownload brochure Download stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Andere producten uit deze familie

Lees meer over Apod XL

Productomschrijving

De Apod XL is een grote, modulaire vergaderruimte voor open kantoren. De akoestische werkcel een plek voor privé gesprekken, belangrijke overleggen en vergaderingen. De Apod XL is zo ontworpen dat de geluiden binnen in de cel goed verstaanbaar zijn terwijl deze van buiten niet te horen zijn. De Apod XL is voorzien van verlichting, een zeer goed ventilatiesysteem en een vergadertafel.

De Apod XL heeft glazen panelen en een glazen deur, deze zijn beide gemaakt van extra dik gelaagd glas. Dit soort glas draagt bij aan de optimalisatie van de akoestiek in de werkcel. De binnenkant van de Apod M is voorzien van speciale resonatoren en akoestisch vilt. Deze akoestische elementen zorgen ervoor dat de geluidsdemping wordt geoptimaliseerd terwijl de geluiden binnen de Apod zelf goed verstaanbaar blijven. Alle grondstoffen die zijn gebruikt tijdens de productie van de Apod zijn emissievrij en stoten geen schadelijke dampen uit.

Het ventilatiesysteem van de Apod XL is speciaal ontwikkeld om de luchtcirculatie in de ruimte te optimaliseren. Als de luchtcirculatie niet geoptimaliseerd is wordt de ruimte snel te warm en benauwd. Dankzij de luchtinlaat van de Apod XL wordt zulke problematiek voorkomen. De Apod XL heeft diverse luchtinlaten zodat er altijd voldoende lucht binnenkomt. De low pressure ventilatoren in de Apod zorgen voor een goede luchtverversing zonder geluidsoverlast te veroorzaken.

De Apod XL is voorzien van een vergadertafel blad met vaste hoogte. Optioneel kunt u ervoor kiezen om deze te vervangen voor een in hoogte instelbaar tafelblad. De Apod XL kan zowel via de onderzijde als de bovenzijde aangesloten worden op uw lichtnet. 


Eigenschappen
  • Geluidsdicht
  • Groot formaat
  • Hoogwaardig ventilatiesysteem
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom