• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Hybrid POD

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
  • Akoestisch
  • 2-, 4- en 6 zitters
  • Hoge- of lage rugleuning
  • Geïntegreerd tafelblad Download brochureDownload brochure Download stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Lees meer over Hybrid POD

Productomschrijving

De Hybrid POD is speciaal ontwikkeld als vergader element voor open kantoortuinen. Met de Hybrid POD creëert u een beschutte vergaderruimte zonder dat u af hoeft te doen aan het concept van uw open kantoorinrichting.De POD is makkelijk toegankelijk en geeft uw medewerkers de ruimte voor een snel overleg of een vergadering. De opbouw van de POD zorgt ervoor dat u een semi-gesloten akoestisch werkgebied creëert die niet alleen geschikt is voor vergaderen, maar ook als afgescheiden flexwerkplek.

De Hybrid POD is opgebouwd uit twee tegenover elkaar staande banken en een geïntegreerde vergadertafel. De banken hebben een comfortabel zitvlak en zijn leverbaar met een hoge- of een lage rugleuning. Als u de Hybrid POD voorziet van een lage rugleuning zorgt u ervoor dat de POD luchtig en overzichtelijk in de ruimte staat. Hierdoor is de POD toegankelijk en geschikt voor een kort gesprek of als flexwerkplek. Als u ervoor kiest om de POD uit te voeren met een hoge rugleuning zorgt u ervoor dat de werkplek afgescheiden is van de ruimte, hierdoor creëert u privacy voor de medewerkers. De hoge rugleuning dient niet alleen als visuele- maar ook als akoestische afscheiding. De leuning vangt geluiden op uit de ruimte en dempt deze, zodat ze niet storen tijdens een overleg. Daar komt bij dat de akoestische werking van de leuning er ook voor zorgt dat de geluiden van het gesprek gedempt worden, zodat ze niet de ruimte in kaatsen. Op deze manier zorgt de POD voor heldere communicatie en weinig stoorzenders.

Als u kiest voor de POD met een hoge rugleuning is het mogelijk om een beeldscherm te monteren. De wand heeft een aansluiting voor een LCD-scherm, dit zorgt ervoor dat videoconferenties en presentaties goed verlopen.

De vergadertafel van de POD is aan de achterkant geïntegreerd met de wanden van de bank. Hierdoor hebt u geen last van tafelpoten en is er genoeg beenruimte aanwezig. Het grote tafelblad zorgt ervoor er genoeg ruimte is voor papierwerk en elektronica, hierdoor wordt alle ruimte benut en kan er zonder hindernissen gewerkt worden.


Eigenschappen
  • Akoestisch
  • 2-, 4- en 6 zitters
  • Hoge- of lage rugleuning
  • Geïntegreerd tafelblad 
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom