• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Social Swing

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
  • Akoestisch
  • 6 zitplaatsen
  • Metalen constructieDownload stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Lees meer over Social Swing

Productomschrijving

De Social Swing is een speels element voor open kantoren en dient als informele ontmoetingsplek voor collega's. De vormgeving van de Social Swing is geïnspireerd door speelparken en zorgt ervoor dat de Social Swing een toegankelijke, open ontmoetingsplek wordt. De Social Swing is uitgerust met meerdere hangende stoelen een gestoffeerde bank. De hangende stoelen stimuleren mensen om schommelende bewegingen te maken waardoor niet alleen de bloedsomloop maar ook de ergonomie verbeterd wordt. De betere bloedsomloop, in combinatie met de verbeterde zithouding en de bewegingsvrijheid, zorgt voor een verbeterde concentratie en een scherpere hersenactiviteit. Mensen worden alerter, creatiever en meer betrokken bij gesprekken, overleggen en vergaderingen.

De constructie van de Social Swing bestaat uit een geheel metalen constructie. De panelen van de constructie zijn volledig gestoffeerd en hebben een akoestische werking.
De stoelen van deSocial Swing zijn gemaakt van natuurlijk fineer en voorzien van gestoffeerde pads op de zitting en de rugleuning. De stoelen zijn aan de constructie bevestigd door middel van metalen buizen die de schommelende bewegingen mogelijk maken. De onderkant van de stoelen is door middel van een nylon band verbonden aan de vloer van de constructie. De bank van de Social Swing is een met stof beklede twee-zits bank.
De vloer van de Social Swing bestaat uit een houten constructie, deze constructie is geplaatst op een metalen frame voor extra stevigheid. De vloeroppervlakte is geheel afgewerkt met kunstgras.

De stoffering van de panelen en de bank zijn leverbaar in diverse stofsoorten en kleuren. Hierdoor is de Social Swing geheel aan te passen aan uw interieur.  


Eigenschappen
  • Akoestisch
  • 6 zitplaatsen
  • Metalen constructie
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom