• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Treehouse Double

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
  • Akoestisch
  • Optionele mediapoorten
  • Incl. vergadertafel
  • Optionele achterwandDownload stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Lees meer over Treehouse Double

Productomschrijving

De Treehouse Double zorgt ervoor dat u zich thuis voelt op kantoor. Het door boomhutten geinspireerde zitelement heeft een warme, gezellige en veilige uitstraling en is tegelijkertijd extreem functioneel. De Treehouse Double kan gebruikt worden als vergaderruimte, voor een snel overleg, het ontvangen van klanten en als flexwerkplek. De hoge wanden van de Treehouse bieden visuele afscherming en geven de gebruikers privacy, tegelijkertijd hebben de hoge wanden de functie om storende geluiden buiten te houden. De akoestische werking van de stoffering in combinatie met de constructie van de Treehouse Double zorgt ervoor dat geluidsgolven opgevangen en direct gedempt worden. 

De Treehouse Double is opgebouwd uit een gepoedercoat stalen constructie, de constructie zelf is leverbaar in vier RAL kleuren. De gehele stalen constructie is gestoffeerd met een stof naar keuze, de stoffering is leverbaar in diverse stofsoorten en kleuren. De banken van de Treehouse Double hebben een comfortabel zitvlak en zijn leverbaar in diverse stofsoorten en kleuren, de kleurkeuze van de banken staat los van de kleurkeuze van de stoffering van het frame. U kunt er voor kiezen om de vloer van de Treehouse uit te voeren in grenen planken of eiken planken.

De constructie van de Treehouse double wordt geplaatst op vier pootjes of op vier wielen. De pootjes van de Threehouse krijgen dezelfde kleur als het frame. Als u ervoor kiest om de constructie op wielen te plaatsen wordt de Treehouse voorzien van vier wielen met een thermoplastisch polyurethaan loopvlak met antifibroprotectie. Twee van de vier wielen hebben een wielrem. Dankzij de wielen is de gehele constructie makkelijk en rugvriendelijk te verplaatsen. 

Optioneel is de Treehouse leverbaar met een extra metalen frame in het midden van achterwand. Dit extra frame maakt het mogelijk om een TV houder te installeren voor beeldschermen. U kunt er ook voor kiezen om een mediapoort toe te voegen. Bij de mediapoorten hebt u de keuze tussen een poort met één stopcontact (230 Volt) en 2 USB- laders, of een poort met twee stopcontacten (beide 230 Volt). Door de Treehouse te voorzien van een televisiescherm en mediapoort maakt u het een makkelijk toegankelijke werkplek waar snel gepresenteerd, vergaderd of gewerkt kan worden.


Eigenschappen
  • Akoestisch
  • Optionele mediapoorten
  • Incl. vergadertafel
  • Optionele achterwand
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom