• WILT U LANGSKOMEN?
 • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
 • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Giroflex 64 Directie

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
 • 5 jaar garantie
 • Swiss made
 • Synchroonmechanisme
 • Gewichtsregeling
 • 100.000 MartindaleDownload brochureDownload brochure Download stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Andere producten uit deze familie

Lees meer over Giroflex 64 Directie

Productomschrijving

Wereldwijd 1,4 miljoen stuks verkocht en hiermee staat deze bureaustoel in de top Best Verkochte Bureaustoel wereldwijd! Waarom? Het geheim zit hem in de ergonomische werking van de bureaustoel. Model 64 heeft een uniek synchroonmechaniek en noemt dit Organicmove. Dit mechanisme is de kracht van deze bureaustoel.

Organicmove heeft een mechanisme waarmee de zitting en rug een bepaald patroon volgen. Dit patroon zorgt ervoor dat de wervels in uw ruggengraat bewegen en nooit stil staan. Dit hebben meer goede bureaustoelen. Wat de Giroflex 64 zo bijzonder maakt is dat deze beweging op een zeer natuurlijke manier plaatsvindt, alsof de bureaustoel jou beweging volgt in plaats van andersom. U merkt dit door een zeer aangenaam comfort en door kleine andere eigenschappen, zoals bijvoorbeeld uw shirt die niet omhoog schuift wanneer u beweegt in de stoel! De tegendruk van de rugleuning is uiteraard traploos instelbaar met een grote draaiknop onder de stoel. 
Nu het mechanisme is besproken kunnen we de rest van de stoel bekijken. De zitting is van koud schuim (zoals alle kwaliteitsstoelen) en zal jaar na jaar zijn vorm behouden. Verder is de zitting opgebouwd uit twee zones. Het tweezone zitprofiel heeft een achterste zone en een voorste zone. De achterste zone heeft als functie het bekkengebied te ondersteunen en zorgt er tevens voor dat u niet uit de stoel glijdt. De voorste zone loopt met 7 graden naar beneden af, dit heeft als functie de druk van de dijbenen te halen wanneer u zit en wanneer u de rug naar achteren beweegt. Uw bloeddoorstroming zal hierdoor niet belemmerd worden en zal beter uw benen instromen. Een goede bloeddoorstroming voorkomt het bekende ‘vermoeide benen gevoel’.

Ondanks dat wij tegenwoordig voornamelijk bureaustoelen aanraden met een mesh rug, kunnen wij niks verkeerds zeggen over model de Giroflex 64 bureaustoel. De rug is zo gevormd dat deze uw rug perfect omsluit, de onderrug wordt merkbaar ondersteund en met een optionele lendensteun kunt u de druk van deze ondersteuning zelf afstemmen op uw lichaam.

Een goede bureaustoel komt met goede opties. Zelf raden wij altijd aan een bureaustoel te nemen met armleggers om de druk van uw schouders te halen. Giroflex heeft schitterende 4D armleggers die helemaal naar uw wensen ingesteld kunnen worden. Een andere musthave voor deze bureaustoel is de comfort bekleding. De stoel krijgt hierdoor een compleet andere zitbeleving. Dit komt omdat de comfortbekleding een extra laag materiaal heeft. De stoel voelt hierdoor erg zacht aan. Daarnaast u kunt nog andere opties nemen om de stoel een mooiere uitstraling te geven. Een gepolijst voetkruis, gepolijste armleggers of een kledinghanger aan de achterkant van de stoel is allemaal mogelijk.

De Giroflex 64 bureaustoel staat bij ons in de showroom, met en zonder comfort bekleding. Kom proef zitten en merk zelf het verschil!


Eigenschappen
 • 5 jaar garantie
 • Swiss made
 • Synchroonmechanisme
 • Gewichtsregeling
 • 100.000 Martindale
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom