Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Orga+ Module Container

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
  • Afneembare achterwand
  • Twee systeemhoogtes
  • Vervangbare slotcilindersDownload brochureDownload brochure Download stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Lees meer over Orga+ Module Container

Productomschrijving

De Orga+ module container biedt u extra opbergcapaciteit recht naast uw bureau! De container geeft u variabele opslagruimte en biedt u de mogelijkheid voor elektrificatie voorziening.Daarnaast biedt de module container een visuele afscherming zodat u ongestoord kunt werken.

De module container wordt geleverd in twee verschillende systeemhoogtes. Dit zijn de hoogtes van 1200 mm en 720 mm. Door de verschillende hoogtes past de module container zich helemaal aan op uw werkplek. Een module container met een hoogte van 1200 mm heeft een topblad met een hoogte van 19 mm. Bij een module container met een hoogte van 720 mm krijgt u een topblad van 25 mm hoog.

Op de bodem van de buitencorpus zijn 2 parallel lopende telescoopgeleidingen met dempingsmechanisme gemonteerd. Het binnencorpus wordt op de telescoopgeleiding bevestigd, en het dempingsmechanisme zorgt ervoor dat u de kast geruisloos kunt openen en sluiten. De belastbaarheid per telescoopgeleiding is 130 kg. Voor een betere handtering van uw electronica kunt u de achterwand van de buitencorpus afhalen. De achterwand kan zonder gereedschap gedemonteerd worden. Door de steldoppen onder het buitencorpus kan de modulcontainer 10 mm in hoogte worden versteld.

De binnencorpus wordt met telescoopgeleidingen vastgeschroefd. De binnencorpus wordt ondersteund door twee wieltjes, deze zijn op de bodem gemonteerd. de wieltjes zijn geschikt voor harde vloeren. Op tapijt kunnen de wieltjes sporen achterlaten. De binnenzijde kan door middel van stalen schuiflade op een hangmappenframe worden georganiseerd. Een functierail dient als basis voor verschillende opbergmogelijkheden binnen de container.

Het slotmechanisme van de module container werkt via een 1-punts vergrendeling door een schuiftang. Dankzij de vervangbare slotcilinders kunnen de sloten op een later tijdstip altijd worden vervangen.


Eigenschappen
  • Afneembare achterwand
  • Twee systeemhoogtes
  • Vervangbare slotcilinders
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom