• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Ladeblokken I De compacte opbergoplossing voor ieder kantoor

In kleine kantoren is er geen plek voor uitgebreide archiefkasten, hier komt bij dat er tegenwoordig ook simpelweg minderbehoefte is aan opslagruimte voor papieren en archieven. Toch heeft men behoefte aan een opslagplaats voor het papierwerk dat nog wél aanwezig is, en moet er ruimte zijn voor het bewaren schrijfwaren, USB-sticks en documenten.

Ladeblokken kennen ook hun toepassing in grote, open kantoortuinen. Werkplekken die verder bij een archiefkast vandaan staan hebben ook behoefte aan een nabije opbergoplossing. Onze compacte ladeblokken nemen vrijwel geen ruimte in beslag en geven u genoeg opslagruimte om uw spullen te organiseren en op te bergen.


Ladeblokken zijn een stuk kleiner dan de traditionele archiefkast en zijn makkelijk weg te stoppen onder bureaus, tafels of in een hoek. De indeling van het ladeblok verschilt per product. Er zijn diverse typen ladeblokken leverbaar met een uiteenlopende hoeveelheid lades. Hierdoor vindt u altijd een configuratie die bij u past. 

Verscheidene ladeblokken zijn uit te voeren met een zitkussen. Deze toevoeging geeft u een extra zitplaats, zonder dat dit extra ruimte in beslag neemt. Afhankelijk van het ladeblok is het mogelijk om een slot toe te voegen.


Verrijdbare ladeblokken

Verrijdbare ladeblokken met houten ombouw, leren hengsel en gestoffeerd topblad

Verrijdbare ladeblokken hebben dezelfde kenmerken als staande ladeblokken, maar dan wel met de toevoeging van wielen. Dankzij de wielen zijn de verrijdbare ladeblokken makkelijk en rug vriendelijk te verplaatsen door de ruimte heen. Dit maakt het ladeblok perfect om gedeeld te worden tussen collega's. 


Staat het verrijdbare ladeblok voorlopig op zijn plek? Dan kunt u gebruik maken van de wielrem om hem op zijn plaats te houden. 


Bekijk alle verrijdbare ladeblokken


Staande ladeblokken

Staande ladeblokken en module containers zijn dé oplossing voor werknemers die behoefte hebben aan een vaste opbergoplossing naast de werkplek.

Staande ladeblokken zijn mogelijk als docking voor uw bureau, maar ook als toevoeging naast uw bureau. In combinatie met een topblad of melamine ombouw kunt u het ladeblok zelfs gebruiken als verlenging van uw bureaublad.


Persoonlijke lades

Persoonlijke lades zijn een subtiele en compacte opbergoplossing voor uw werkplek. Onze persoonlijke lades zijn niet afhankelijk van een bepaald merk of een bepaald type bureau.

De persoonlijke lade geeft u genoeg opslagruimte voor wat papier, een nietmachine en pennen.