Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Verrijdbare en vaste ladeblokken voor elk kantoor

Ladeblokken zijn een makkelijke en kleine opbergmogelijkheid die u altijd bij de hand hebt. U kunt uw ladeblok onder uw bureau kwijt, of u kunt hem in een hoek opstellen.

Shiraz Office Furniture heeft een uitgebreid assortiment aan ladeblokken. Onze ladeblokken zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kunnen zowel verrijdbaar als vast staand geleverd worden. Bent u op zoek naar een kleine opbergoplossing en zijn ladeblokken eigenlijk al te groot? Wij leveren ook persoonlijke lades.


Verrijdbare ladeblokken

Verrijdbare ladeblokken met houten ombouw, leren hengsel en gestoffeerd topblad

Verrijdbare ladeblokken zijn een effectieve oplossing voor kantoren met weinig persoonlijke opslagruimte. Dankzij de wielen onder het ladeblok kunt u het meubelstuk makkelijk en snel verplaatsen. Sommige verrijdbare ladeblokken kunnen worden voorzien van een lederen riem om het verplaatsen van het ladeblok nog makkelijker te maken.

Bekijk alle verrijdbare ladeblokken


Staande ladeblokken

Staande ladeblokken zijn een mooie opbergoplossing voor grotere kantoren en kantoren die behoefte hebben aan een vaste opbergruimte. Ons assortiment vaste ladeblokken is leverbaar in diverse maatvoeringen en materialen. 

Onze staande ladeblokken zijn uit te voeren met 2,3,4 of 5 lades. U kunt er ook voor kiezen om de vaste ladeblokken te gebruiken als verlenging van uw bureaublad of als ladekast docking onder uw bureau. 


Persoonlijke lades

Persoonlijke lades zijn een subtiele en compacte opbergoplossing voor uw werkplek. U kunt de persoonlijke lade gemakkelijk en snel zelf onder uw bureau monteren. Onze persoonlijke lades zijn niet afhankelijk van een bepaald merk of een bepaald type bureau. Hierdoor kunt u de persoonlijke lades toepassen op iedere werkplek.

De persoonlijke lade geeft u genoeg opslagruimte voor wat papier, een nietmachine en pennen.