• WILT U LANGSKOMEN?
 • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
 • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Giroflex 353

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
 • Swiss made
 • Automatic Move Synchroonmechaniek 
 • Automatische gewichtsinstelling
 • Cradle to Cradle
 • 5 Jaar Full Service Garantie Download brochureDownload brochure Download stofstaalDownload stofstaal
Certificaten

Is een milieu vriendelijk product Is quality office

Andere producten uit deze familie

Lees meer over Giroflex 353

Productomschrijving

Model 353 is het instapmodel van Giroflex. Door dit model op de markt de zetten hebben zij een erg goede zet gedaan. Hij is betaalbaar, ergonomisch, milieuvriendelijk en geniet van Zwitserse kwaliteit. Wat maakt deze bureaustoel dan zo bijzonder vraagt u zich af? Om even vanaf onder naar boven te werken, beginnen we met het mechanisme.

Net als elke goede bureaustoel heeft ook deze stoel een synchroonmechnaniek. Dit houd in dat zowel de zitting als de rugleuning met de persoon meebeweegt, wanneer hij of zij naar achteren beweegt. De gebruiker heeft hierdoor minder het gevoel achterover te vallen, waardoor de bureaustoel minder snel vast gezet word. Zoals u kunt lezen in ‘waarom is zitten slecht voor u’, word beschreven dat een goede bloedsomloop erg belangrijk is. Een bureaustoel moet daarom nooit vast gezet worden, zodat de rug constant in beweging is. Elk mechaniek moet ingesteld worden op het gewicht van de gebruiker, zodat de tegendruk van de rugleuning perfect staat. Dit word vaak als lastig ervaren. Model 353 heeft een automatische gewichtsinstelling ingebouwd. Hiermee stelt deze zichzelf in, aan de hand van het gewicht van de gebruiker. Hij doet dit voor 80% automatisch en kunt u de resterende 20% zelf instellen. Dit instellen gaat gemakkelijk en snel d.m.v. een draaiknop die slechts 6 standen kent. 

De zitting is van koudschuim en zal jaren lang zijn vorm behouden. De bekleding van de zitting is standaard Extreme. Een kwalitatief goede stof met een slijtage index van 100.000 martindale. 

De rug is ook een innovatie op zich. Deze is zo gevormd dat er een duidelijke lendensteun in zit en is ook voelbaar wanneer er plaatst genomen word. De rug is uit een 3D spacer stof gemaakt. Dit is andere vorm van mesh dan normaal gebruikt word. De gebruikte 3D spacer stof voelt erg lekker aan en vormt zich goed naar de rug van de gebruiker.  Om deze reden zijn alles andere modellen uit de Giroflex reeks ook voorzien van deze stof.

Uiteraard kan deze bureaustoel alles wat je van een goede bureaustoel mag verwachten. De hoogte , zitdiepte, rugleuning en hoogte van de armleggers is in te stellen. 

De Giroflex 353 die uit voorraad geleverd kan worden is het Essential en Essential NPR model. De Essential is een samengesteld model met de essentiele toevoegingen om te voldoen aan de ARBO. De NPR variant is een model wat geconfigureerd is volgens de normen van de ''Nederlandse Praktijk Richtlijn'', waardoor deze in kleine mate afwijkt van het Essential model. Hierin zijn de armleggers en de extra zitdiepte leidend. Tevens wordt het NPR model voorzien van een gepolijst voetkruis en 65mm wielen.

Beide stoelen zijn volledig zwart.

Wilt u liever een andere configuratie met meer of minder opties? Wij kunnen de Giroflex ook in andere configuraties leveren, echter zit hier een levertijd op. Neem contact op met ons kantoor voor de mogelijkeheden.


Eigenschappen
 • Swiss made
 • Automatic Move Synchroonmechaniek 
 • Automatische gewichtsinstelling
 • Cradle to Cradle
 • 5 Jaar Full Service Garantie 
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom