• WILT U LANGSKOMEN?
 • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
 • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Interstuhl Airpad

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
 • Innovatie & ergonomie op het hoogte niveau
 • Zithoogte, Zitdiepte, Zitneiging en Rughoogte verstelbaar
 • Membraam rugleuning (High-Tech)
 • Gewichtsinstelling traploos, Draaibare lendensteun
 • Body-float mechaniek, 4D armleggers
 • 7 jaar garantieDownload brochureDownload brochure Download stofstaalDownload stofstaal
Certificaten

Is een milieu vriendelijk product Is quality office

Andere producten uit deze familie

Lees meer over Interstuhl Airpad

Productomschrijving

Zonder enige twijfel, de meest bijzondere stoel in ons assortiment. De Interstuhl Airpad zit boordevol nieuwe innovaties op het gebied van ergonomie en techniek. Geen wonder dat onze showroom bezoekers dan ook meteen reageren met ‘Wauw!’. ‘De Ultieme Lichtheid’ luidt dan ook de filosofie van Interstuhl bij het promoten van deze bureaustoel en daar is geen woord over gelogen. De kracht van de Interstuhl Airpad zit hem in verschillende innovaties.  

1 Om te beginnen het unieke Body Float systeem. Dit gepatenteerde systeem werkt compleet anders dan een normaal synchroonmechaniek. Een hedendaags synchroonmechaniek scharniert om een bepaald punt, tegelijkertijd met de rugleuning, in een vaste verhouding. De beweging van de zitting kan gezien worden als een 2D beweging. De Interstuhl Airpad heeft een compleet nieuw systeem ontworpen, waar de beweging niet 2D is, maar 3 dimensionaal. Het gevolg hiervan is extreem nauwkeurig volgpatroon van de bewegende wervelkolom van uw lichaam. Dit maakt deze bureaustoel wereldwijd uniek. Bewegen in deze stoel voelt hierdoor niet geforceerd en u heeft het gevoel dat de stoel u volgt in plaats van andersom. 

2 Een goede ergonomie komt niet alleen voort uit alleen een goede techniek, er spelen veel meer factoren mee. De zitting van de Airpad bestaat bijvoorbeeld uit koudschuim, zodat deze jaren lang zijn vorm zal behouden. U zult op deze manier nooit een doorgezakte bureaustoel krijgen. Dit is een kwaliteitskenmerk waardoor de ergonomie van de zitting nooit zal afnemen. Een andere ergonomisch kenmerk aan de zitting is het opstaande zitvlak aan de achterkant van de stoel. Het doel hiervan is het bekkengebied omhoog te duwen, waardoor de wervel kolom automatisch zijn S-vorm gaat aannemen.

3 Interstuhl heeft ook nagedacht over de zitdiepte van de bureaustoel. Normaliter word enkel de zitting naar voren of achteren geschoven. Een groot nadeel van dit systeem is het gat wat je gaat krijgen wanneer je de zitting naar voren schuift. De bureaustoel ondersteund nu het belangrijkste punt van je lichaam niet goed meer. Opvallend is dat bijna elke bureaustoel in de markt dit systeem heeft. Interstuhl denkt anders. Zij willen dat juist de achterkant altijd goed aansluit op het lichaam en wanneer er behoefte is aan een langer zitvlak, de zitting van voren wordt verlengt. Airpad en Hero hebben beiden het verleng systeem. Het zitvlak is d.m.v. draaiknoppen te verlengen naar de gewenste zit diepte. Simpelweg geniaal!

4 Luchtvaart en bureaustoelen gaan goed samen, dit bewijst de Airpad. Vroeger waren bureaustoelen volledig bekleed. Nu begint netbespanning een trend te vormen. Airpad loopt al voorop met een rug uit Membraam. Deze stof komt regelrecht uit de luchtvaartindustrie. Door dit membraam zo te spannen, vormt deze een intelligente constructie, met verschillende elementen/pads. Dit vormt een mooi transparant aanzien, maar is ook nog eens functioneel. Deze pads vormen een drukregulerende ondersteuning. Het membraam omsluit de rug dan ook perfect. Kwetsbaar zo’n membraam? Bekijk het filmpje onder aan de pagina. Hier word een Stanleymes in het membraam gezet, dit zonder nadelige gevolgen voor de stoel! 

5 Gebruiksvriendelijk is de Airpad ook. Er is voor gezorgd dat alle knoppen binnen handbereik moeten liggen, zonder te bukken. Ook niet meer gissen welke knop voor wat is. Alles is namelijk duidelijk aangeven d.m.v. pictogrammen. 

6 Milieuvriendelijk moest de bureaustoel ook zijn. De ontwerpers hebben de stoel zo kunnen ontwerpen dat de Airpad voor 98,5% volledig recyclebaar is. We care for you and the environment!

7 Kwaliteit en Interstuhl gaan hand in hand samen. Een garantie van 7 jaar zit er dan ook gewoon standaard op! Na 15 jaar toch een onderdeel kapot? Goede bureaustoelfabrikanten zorgen ervoor dat onderdelen decennia lang te leveren zijn. Hierdoor kunt u jaren lang gezond genieten van uw bureaustoelen. 

Interstuhl en Shiraz Office Furniture werken al jaren samen en inmiddels zijn wij een ster-dealer van Interstuhl. Wij hebben veel modellen in onze showroom staan en kunnen u hier alles over vertellen. Kom daarom eens een kijkje nemen in de showroom en laat je geheel vrijblijvend adviseren!


Eigenschappen
 • Innovatie & ergonomie op het hoogte niveau
 • Zithoogte, Zitdiepte, Zitneiging en Rughoogte verstelbaar
 • Membraam rugleuning (High-Tech)
 • Gewichtsinstelling traploos, Draaibare lendensteun
 • Body-float mechaniek, 4D armleggers
 • 7 jaar garantie
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom