• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

ScreenShare tafel

Vanaf

€ 2.973,00 € 3.597,33 incl. BTW
Levertijd 5-6 werkweken
Service
Bekijk in onze showroom
Bezorging door onze monteurs
Extra diensten
Gratis advies op maat
Gratis 3D tekening
  • Aansluiting voor TFT scherm of multimedia TV
  • Mediapaneel met akoestische vulling
  • Hoge vergadertafelDownload stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Wij kunnen dit product leveren in verschillende uitvoeringen

ScreenShare tafel afbeelding
Uitklappen Afmeting 250 x 150 x 205 cm
ScreenShare tafel met gestoffeerd mediapaneel met akoestische vulling. Het mediapaneel heeft 1 aansluiting voor een TFT scherm of multimedia TV, het paneel komt excl. beeldscherm! Materiaal tafelblad: 25 mm dik melamine met PVC randen. Materiaal tafelpoten: massief essenhout. Afmeting tafelblad: 220x 120 cm (L x B). Afmeting van de gehele opstelling: 250 x 150 x 205 cm (L x B x H).

Kleur Poten
Kleur Tafelblad
Kleur Stoffering
 
Bestelnummer mk 19 151 st1
Op bestelling Levertijd 5-6 werkweken € 2.973,00 € 3.597,33 incl. BTW In winkelwagen

Lees meer over ScreenShare tafel

Productomschrijving

De ScreenShare vergadertafel maakt mobiel vergaderen een fijne ervaring. De hoge tafel met massieve poten vormt de perfecte basis voor een goed gesprek en heeft genoeg ruimte voor 5 personen. Het einde van het tafelblad wordt geïntegreerd met een vrijstaand mediapaneel. Het hoge mediapaneel heeft een aansluiting voor beeldschermen en is gevuld met een akoestische vulling. De hoogte van het mediapaneel biedt visuele afscherming en privacy tijdens uw overleg. Daarnaast dempt het paneel hinderlijke geluiden van buitenaf, waardoor de vergaderplek perfect geschikt is voor een open kantoor. De stoffering van het paneel en de afwerking van de vergadertafel zijn leverbaar in diverse kleuren waardoor de ontwerp mogelijkheden eindeloos zijn.

Het tafelblad van de hoge vergadertafel is gemaakt van 25 mm dik melamine. De randen van het tafelblad zijn afgewerkt met een 2 mm dikke PVC band. Deze randafwerking zorgt ervoor dat de randen van het tafelblad stootvast zijn en voorkomen beschadigingen. De onderzijde van het tafelblad heeft dezelfde afwerking als de bovenzijde. De A-model poten zijn gemaakt van massief essenhout. De afmetingen van het tafelblad zijn 220 x 120 cm (L x B).

Het mediapaneel heeft een akoestische vulling en is geheel gestoffeerd. De stoffering is leverbaar in diverse stofsoorten en kleuren. Door de grote oppervlakte van het akoestische paneel wordt de akoestiek in uw ruimte geoptimaliseerd. De akoestische vulling van het paneel vangt geluidsgolven op en dempt deze direct. Hierdoor worden geluiden van buitenaf tegengehouden en wordt het geluid van uw eigen overleg gedempt. Het mediapaneel heeft een aansluiting voor TFT schermen of een multimedia TV.

Standaard passen wij de stof Harmony toe op het mediapaneel. Harmony valt onder stofgroep 1 en is leverbaar in diverse kleuren. Voor andere stofsoorten en kleuren verwijzen wij u naar de stalenkaart van dit product. Stofsoorten uit stofgroep 2 zijn leverbaar met een meerprijs. Voor een exacte prijsopgave van stofgroep 2 kunt u contact opnemen met onze showroom.

De afmetingen van de gehele opstelling zijn 250 x 150 x 205 cm (L x B x H). 


Eigenschappen
  • Aansluiting voor TFT scherm of multimedia TV
  • Mediapaneel met akoestische vulling
  • Hoge vergadertafel
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom