• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Moderne kantinetafels voor dagelijks gebruik

Kantinetafels zijn de verbindingselementen van uw kantinemeubilair. Uw kantinestoelen en zitelementen worden namelijk altijd om een kantinetafel heen geplaatst. Om optimaal gebruik te maken van uw kantinetafel moet u ten eerste kijken naar wat voor soort kantine inrichting u wilt hebben.

Een vaste kantine inrichting die weinig verplaatst wordt, kan al genoeg hebben aan een standaard kantinetafel. Standaard kantinetafels worden gekenmerkt door hun losse poten, de losse poten maken het makkelijk om de tafel zelf te monteren en te plaatsen.

Voor flexibele kantine inrichtingen leveren wij kantinetafels met gelaste poten. Door de gelaste poten krijgen de kantinetafels een sterker onderstel, en kunnen ze beter tegen ruig gebruik. Bent u op zoek naar flexibele kantinetafels die u eventueel ook kunt opbergen? Dan leveren wij ook stapelbare kantinetafels.

Onze kantinetafels zijn makkelijk in onderhoud en hufterproof. Hierdoor is ons assortiment kantinetafels ook perfect toe te passen in restaurants en in zaal inrichtingen. 


Kantinetafels

Design kantinetafel in een gekleurde kantine inrichtingKantinetafels komen in ontzettend veel variaties, van standaard kantinetafels tot aan maatwerk toe. Hierdoor beschikt ons assortiment kantinetafels over kantinetafels met verschillende vormgeving, afwerkingen en natuurlijk maatvoeringen.

Ons uitgebreide assortiment biedt kantinetafels voor ieder soort kantine inrichting. Bent u op zoek naar een simpele kantinetafel, of wilt u graag een design tafel? Daarnaast hebt u natuurlijk ook de keuze uit stapelbare kantinetafels, ronde kantinetafels en zelfs kantinetafeltjes voor kinderen!


Bekijk alle kantinetafels


Ronde kantinetafels

Ronde kantinetafels


Ronde kantinetafels brengen automatisch meer gezelligheid!

Door de ronde vorm van het tafelblad worden mensen automatisch in een cirkel geplaatst. Hierdoor is het voor de aanzittenden makkelijk om oogcontact te maken met elkaar. Dit moedigt mensen dan ook aan om gesprekken te starten en elkaar beter te leren kennen.

Bekijk alle kantinetafels

Een kantinetafel met stoelen


Wilt u graag in één keer klaar zijn met uw kantine inrichting? Denk dan ook aan uw kantinestoelen.

Ons ruime assortiment kantinestoelen is opgebouwd uit diverse varianten. Of u nu op zoek bent naar houten of kunststof kantinestoelen, u vindt het in ons assortiment.

Bekijk alle kantinestoelen

Kantinetafels met stoelen

Referenties

Ronde design kantinetafel met tweekleurige kantinestoelen

Hebt u een mooie kantinetafel gezien, maar wilt u graag eerst weten hoe deze er in het echt uit ziet?

U vindt onze kantinetafels in onze 1000m2 showroom langs de A16. Hier kunt u onze kantinetafels in het echt bekijken en onze adviseurs spreken. Om u online ook een goed referentiebeeld te geven hebben wij een overzicht gemaakt van onze gerealiseerde kantine inrichtingen.


Bekijk de voorbeelden