• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Directiebureau Nomar Docking

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
  • Gelaserde bladranden
  • Diverse maatvoeringen
  • Select systeemkast docking
  • Lineair verschuifbare potenDownload brochureDownload brochure Download stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Lees meer over Directiebureau Nomar Docking

Productomschrijving

Uw directiekamer is vaak het eerste visitekaartje naar uw bezoekers toe, uw ruimte is de eerste indruk die u maakt en het is belangrijk om die indruk onvergetelijk te maken. Directiebureau Nomar is speciaal ontwikkeld om aan deze representatieve functie te voldoen. Het strakke ontwerp van het bureau wordt speels gemaakt door de driehoekige vorm van de poten. Dankzij de vorm en de afmetingen van de poten krijgt het bureau een open uitstraling. Hier komt bij dat Nomar is voorzien van een Select docking, deze systeemkast is strak afgewerkt en geeft u de mogelijkheid om uw benodigdheden overzichtelijk op te bergen.

Directiebureau Nomar is opgebouwd uit verschillende, losse onderdelen. Deze onderdelen zijn een bureaublad met frame, drie driehoekige poten, een adapter die de koppeling tussen het tafelblad en de docking mogelijk maakt en een Select systeemkast als docking. Optioneel kunt u een kabelgoot toevoegen. Kabelgoten geven extra stevigheid aan uw werkplek en zorgen ervoor dat uw kabels overzichtelijk en subtiel worden weggewerkt.

Het losse bureaublad is leverbaar in diverse lengte- en breedtematen. Het rechthoekige blad wordt volledig afgewerkt met een melamine decor of fineer. Tijdens de productie van het bureaublad wordt er gebruik gemaakt van speciale lasertechnologie die alle randen naadloos met elkaar verbindt. Dankzij de naadloze verbinding heeft het bureaublad een lange levensduur en wordt er voorkomen dat vuil en bacteriën zich ophopen in de naden van het blad.

De frameconstructie van het bureau is gemaakt van zwart geanodiseerde aluminiumprofielen met zwart gepoedercoate verbindingsplaten. De verbindingsplaten maken het mogelijk om de tafelpoten aan het frame te koppelen. Omdat de verbindingsplaten met glijstenen aan het frame verbonden zijn, kunt u de poten van het bureau lineair verschuiven. De poten zijn leverbaar in diverse kleuren. Optioneel kunt u kiezen voor verchroomde poten, hier zit een meerprijs aan verbonden.

De docking kast van het bureau is een systeemkast uit de kastenserie Select. Select kenmerkt zich door de greeploze kasten met vlak afgesloten fronten. De draaideuren en schuifladen van de kast zijn voorzien van een soft closing mechanisme. Binnen het Select systeem zijn er eindeloos veel mogelijkheden, de enige eis is dat de docking kast een hoogte heeft van 1,5 ordner hoog.


Eigenschappen
  • Gelaserde bladranden
  • Diverse maatvoeringen
  • Select systeemkast docking
  • Lineair verschuifbare poten
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom