• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Directiebureaus voor een ergonomische werkplek

Een directiebureau is vaak een groot en imposant meubel. Het mag ruimte in beslag nemen en is ontworpen om indruk achter te laten. De keuze van een directiebureau is grotendeels afhankelijk van smaak, maar de functionaliteit van het directiebureau mag hier niet achterwege blijven. In onze catalogus aan directiebureaus maken wij onderscheid tussen directiebureaus met dockingkast, hoogte instelbare directiebureaus en zit-sta directiebureaus. 

Ons assortiment hoogte instelbare bureaus varieert niet alleen in uiterlijke kenmerken, maar ook in verstellingssystemen. Als u de keuze maakt voor een hoogte instelbaar bureau raden wij u aan om te kiezen voor een bureau met het Easy-Push mechanisme. Dit mechanisme zit verwerkt in het onderstel van uw directiebureau en laat u het bureau met een druk op de knop verstellen.

Vrijwel al onze directiebureaus zijn uit te voeren met een dockingkast. Een dockingkast geeft uw bureau de klassieke 'directiebureau' uitstraling. Bij het toepassen van een docking wordt één van de poten op een systeemkast geplaatst. Afhankelijk van de systeemkast is er ruimte voor elektrificatie en kabelmanagement.

Bent u op zoek naar een nieuw directiebureau, maar weet u niet welke keuze juist is voor uw werkplek? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. 


Directiebureaus met dockingsystemen

Directiebureau Pensum met een Select module dockingkast met CPU lade, schuiflade, en draaideur

Docking kasten geven de bekende, klassieke uitstraling aan directiebureaus. Tegelijkertijd zorgen de docking kasten voor een effectieve opbergoplossing en een keurig kabelmanagement. Onze docking kasten helpen u bij het organiseren van uw directiebureau, het wegwerken van bekabeling en het verhullen van elektronica.

Wij leveren twee verschillende soorten docking kasten: ladeblok- en module docking kasten.  Ladeblok docking kasten hebben dezelfde diepte als uw bureaublad en zijn standaard voorzien van 2 of 3 lades.

Hebt u liever ook direct een oplossing voor uw kabelmanagement? Onze module docking kasten worden gezien als de klassieke dockingkast en zijn voorzien van kabeldoorvoer- en ventilatiedoppen.


Hoogte instelbare directiebureaus

U zult veel tijd achter uw directiebureau besteden, daarom is het belangrijk dat u een comfortabele en ergonomische werkplek hebt. Onze hoogte instelbare directiebureaus voldoen geheel aan de ARBO normen en zijn gemakkelijk in hoogte te verstellen. Bij eenvoudige bureaus is de hoogte instelling vaak alleen mogelijk door middel van een inbusbout. Onze directiebureaus bieden een makkelijker alternatief: het Easy-Push mechanisme.

Het Easy-Push mechanisme is een innovatief en gebruiksvriendelijk systeem. Door middel van een knop aan de binnenkant van de bureaupoot kunt u het bureau gemakkelijk in hoogte verstellen. 


Zit-sta directiebureaus

De gezondheidsvoordelen van staand werken zijn ondertussen algemeen bekend. Staand werken bevordert de bloedsomloop waardoor uw hersenactiviteit, focus en productiviteit worden verhoogd.

Onze zit-sta directiebureaus onderscheiden zich door hun modulaire opbouw en ruime keuze uit hoogte verstelbare frames en zit-sta frames.

De zit-sta directiebureaus voldoen aan zeer hoge ergonomie- en kwaliteitseisen. Dankzij het modulaire zit-sta programma is uw directiebureau leverbaar als elektrisch zit-sta directiebureau, als slinger-verstelbaar directiebureau of als een directiebureau met gasveerverstelling.

Het onderstel van onze zit-sta directiebureaus kan perfect worden geïntegreerd met onze systeem docking kasten. Door onze zit-sta directiebureaus te combineren met onze systeem docking kasten creëert u een functionele en complete werkplek die geheel voldoet aan alle Arbo normen.Elektrisch zit-sta directiebureau Crew met stahulp en directie bureaustoel