Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Directiebureaus I Design werkplekken met hoogte instelling

Uw directiebureau is meer dan alleen uw werkplek. Het is een plek om gesprekken te voeren, mensen te ontvangen en om uw medewerkers te begeleiden. Hier is een stevig en multifunctioneel directiebureau voor nodig. Onze systeem directiebureaus helpen u bij het uitvoeren van alle werkzaamheden en zorgen voor een stabiele basis.

Onze systeem directiebureaus worden opgebouwd uit een bureaublad, een frame met poten en eventueel een dockingkast. Omdat wij met systeemmeubilair werken is het mogelijk om een directiebureau uit te voeren als een hoogte instelbaar directiebureau, als een directiebureau met Easy-Push mechanisme, of als een zit-sta directiebureau. Elk systeembureau is ook uit te voeren als een directiebureau met dockingkast

Directiebureaus met dockingsystemen

Directiebureau Pensum met een Select module dockingkast met CPU lade, schuiflade, en draaideur

Docking kasten geven de bekende, klassieke uitstraling aan directiebureaus. Tegelijkertijd zorgen de docking kasten voor een effectieve opbergoplossing en een keurig kabelmanagement. Onze docking kasten helpen u bij het organiseren van uw directiebureau, het wegwerken van bekabeling en het verhullen van elektronica.

Wij leveren twee verschillende soorten docking kasten: ladeblok- en module docking kasten.  Ladeblok docking kasten hebben dezelfde diepte als uw bureaublad en zijn standaard voorzien van 2 of 3 lades. Onze module docking kasten worden gezien als de klassieke dockingkast en zijn voorzien van kabeldoorvoer- en ventilatiedoppen. Ze steken een stuk onder het bureau uit en kunnen ook worden toegepast bij hoogte-instelbare bureaus. De indeling van een module dockingkast is zelf samen te stellen.


Hoogte instelbare directiebureaus

U zult veel tijd achter uw directiebureau besteden, daarom is het belangrijk dat u een comfortabele en ergonomische werkplek hebt. Onze hoogte instelbare directiebureaus voldoen geheel aan de ARBO normen en zijn gemakkelijk in hoogte te verstellen. Bij budget bureaus is de hoogte instelling vaak alleen mogelijk door middel van een inbusbout. Onze directiebureaus bieden een makkelijker alternatief: het Easy-Push mechanisme.

Het Easy-Push mechanisme is een innovatief en gebruiksvriendelijk systeem. Door middel van een knop aan de binnenkant van de bureaupoot kunt u het bureau gemakkelijk in hoogte verstellen. Optioneel zijn onze hoogte instelbare directiebureaus ook leverbaar met een slinger verstelbaar frame of met afstelschroeven.


Zit-sta directiebureaus

De gezondheidsvoordelen van staand werken zijn ondertussen algemeen bekend. Staand werken bevordert de bloedsomloop waardoor uw hersenactiviteit, focus en productiviteit worden verhoogd.

Onze zit-sta directiebureaus onderscheiden zich door hun modulaire opbouw en ruime keuze uit hoogte verstelbare frames en zit-sta frames.

De zit-sta directiebureaus voldoen aan zeer hoge ergonomie- en kwaliteitseisen. Dankzij het modulaire zit-sta programma is uw directiebureau leverbaar als elektrisch zit-sta directiebureau, als slinger-verstelbaar directiebureau of als een directiebureau met gasveerverstelling.

Het onderstel van onze zit-sta directiebureaus kan perfect worden geïntegreerd met onze systeem docking kasten. Door onze zit-sta directiebureaus te combineren met onze systeem docking kasten creëert u een functionele en complete werkplek die geheel voldoet aan alle Arbo normen.Elektrisch zit-sta directiebureau Crew met stahulp en directie bureaustoel