• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Directie bureaustoelen I Ergonomisch & Professioneel

Een directie bureaustoel heeft vaak een bepaalde uitstraling. Dit komt mede door de hoge rug en de toevoeging van een hoofdsteun. Naast deze uiterlijke kenmerken zijn de directie bureaustoelen ook vaak afgewerkt met chroom details en een lederen stoffering. Bij het kiezen van een directie bureaustoel staat echter niet direct het uiterlijk van de bureaustoel centraal. Als u wilt weten welk type directie bureaustoel geschikt is voor u, is het noodzakelijk om te weten of u de directie bureaustoel kort- of langdurig wilt gaan gebruiken.

Het klassieke uiterlijk van een traditionele directie bureaustoel is zeer aantrekkelijk. Dit is mede te danken aan de hoge rugleuning die vloeiend overloopt in de zitting van de stoel. De traditionele directie bureaustoel is perfect voor het voeren van gesprekken, korte overleggen en bij situaties waarin u niet lang hoeft te zitten.

Bent u op zoek naar een directie bureaustoel waarin u de hele dag kunt zitten? raden wij u sterk aan om te kiezen voor een ergonomische directie bureaustoel.


Directie bureaustoelen

 

Als u op zoek bent naar een directie bureaustoel voor korte zit periodes, overleggen of het voeren van gesprekken raden wij u aan om een klassieke directie bureaustoel te kiezen. De klassieke directie bureaustoel heeft een hoge esthetische waarde en is perfect voor korte periodes van gebruik. Als u op zoek bent naar een directie bureaustoel voor intensief gebruik raden wij u sterk aan om een ergonomische directie bureaustoel te kiezen. 

Het grootste verschil tussen onze ergonomische directie bureaustoelen en onze klassieke directie bureaustoelen is de toepassing. Waar onze klassieke directie bureaustoelen geschikt zijn voor korte zit periodes, zijn onze ergonomische directie bureaustoelen speciaal ontwikkeld voor langdurig gebruik. De toepassing van het unieke synchroonmechaniek maakt het mogelijk om de stoel intensief te gebruiken bij lange werkdagen en tijdens langdurige vergaderingen.


Bekijk alle directiestoelen


Ergonomie & Dynamiek

Instelbare onderdelen van een ergonomische bureaustoel


Een ergonomische directie bureaustoel verschilt op verschillende vlakken van een traditionele directie bureaustoel. Het eerste, meest opvallende verschil is dat de rugleuning los staat van de zitting.

Daarnaast zijn onze ergonomische directie bureaustoelen uitgerust met een synchroonmechaniek waardoor er een constante kanteling is tussen de rugleuning en het zitvlak. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam in beweging blijft tijdens het werk, en voorkomt dat u verstijfd of voorovergebogen gaat werken. 

Diverse directie bureaustoelen

Onze merken

Binnen ons merken palet kunnen wij de keuze maken tussen directie bureaustoelen met
puur esthetische waarde, directie bureaustoelen met puur ergonomische waarde of
een directie bureaustoel met het beste van beiden.

Giroflex logo
Sitland logo
Interstuhl logo
Kastel logo
Luxy logo
Aeris logo