Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Directie bureaustoelen I Ergonomisch & Professioneel

De directie bureaustoel is vaak een toonbeeld van status en luxe. Het ontwerp en het materiaal van een directie bureaustoel zijn gemaakt om indruk achter te laten. Bij het kiezen van een directie bureaustoel is het noodzakelijk om te weten of u de directie bureaustoel kort- of langdurig wilt gaan gebruiken.

Als u op zoek bent naar een directie bureaustoel voor korte zit periodes, overleggen of het voeren van gesprekken raden wij u aan om een klassieke directie bureaustoel te kiezen. De klassieke directie bureaustoel heeft een hoge esthetische waarde en is perfect voor korte periodes van gebruik. Als u op zoek bent naar een directie bureaustoel voor intensief gebruik raden wij u sterk aan om een ergonomische directie bureaustoel te kiezen. 


Klassieke directie bureaustoelen


Klassieke directie bureaustoelen
zijn het toonbeeld van luxe en exclusiviteit. Ze worden gekenmerkt door hun hoge esthetische waarde en sierlijke rugleuning die vloeiend overloopt in de zitting van de stoel.

Het klassieke uiterlijk van de directie bureaustoel is mede te danken aan de lederen stoffering van de zitschaal en de verchroomde afwerking van het frame en de armleggers. U hebt ruime keuze uit diverse stof- en ledersoorten voor uw directie bureaustoel.


De klassieke directie bureaustoel is perfect voor het voeren van gesprekken, korte overleggen en bij situaties waarin u niet langdurig hoeft te zitten. Echter is het wel belangrijk om te beseffen dat klassieke directie bureaustoelen geen ergonomische meerwaarde hebben. 

Als u op zoek bent naar een directie bureaustoel voor langdurig gebruik raden wij u sterk aan om te kiezen voor een ergonomische directie bureaustoel.


Ergonomische directie bureaustoelen

Ergonomische directie bureaustoel Silver met zwart leren bekleding en chroom onderstel, 2 bijpassende Silver conferentiestoelen

Onze ergonomische directie bureaustoelen zijn voorzien van een speciaal synchroonmechaniek. Het unieke synchroonmechaniek zorgt ervoor dat de stoel meebeweegt met uw lichaam terwijl de stoel uw lichaam ondersteunt. De onmerkbare bewegingen zorgen ervoor dat u automatisch een dynamische zithouding aanneemt waardoor uw lichaam constant in beweging blijft. Deze constante bewegingen verbeteren uw bloedsomloop en voorkomen de rug- en hartklachten die geassocieerd worden met langdurig zitten.

Het grootste verschil tussen onze ergonomische directie bureaustoelen en onze klassieke directie bureaustoelen is de toepassing. Waar onze klassieke directie bureaustoelen geschikt zijn voor korte zit periodes, zijn onze ergonomische directie bureaustoelen speciaal ontwikkeld voor langdurig gebruik. De toepassing van het unieke synchroonmechaniek maakt het mogelijk om de stoel intensief te gebruiken bij lange werkdagen en tijdens langdurige vergaderingen.

Het ergonomische mechaniek van de directie bureaustoelen doen niet af aan het uiterlijk van de directiestoel. Onze ergonomische directie bureaustoelen zijn namelijk ook uit te voeren met de luxe stofferingen en verchroomde afwerkingen die de klassieke directiestoelen zo aantrekkelijk maken.


Onze merken

Giroflex logo
Interstuhl logo

Giroflex is een Zwitsers bedrijf dat in 1872 is opgericht. Het bedrijf staat voor een brede deskundigheid op het gebied van ergonomisch zitten en levert dynamische en actieve zitoplossingen. Giroflex legt een zeer grote focus op de kwaliteit van hun producten en zorgt ervoor dat elk product geheel voldoet aan de Zwitserse waarderingsnormen. De combinatie tussen design en vakwerk maken Giroflex stoelen uniek.

Hun grote assortiment aan bureaustoelen, directie bureaustoelen, vergaderstoelen, bezoekersstoelen en andere zitelementen zijn te vinden in ons assortiment.

Familiebedrijf Interstuhl is in 1961 begonnen en heeft altijd dezelfde toekomstvisie gehad: het ontwikkelen van stoelen die de gebruiker maximaal nut opleveren op technisch, esthetisch, ergonomisch en ecologisch gebied. Vanaf de lancering van hun eerste succes verhaal, een revolutionaire naaisters stoel, is de focus van het bedrijf geheel gericht op het ontwikkelen van zitoplossingen. De aandacht voor het menselijke lichaam en de milieuvriendelijke productiewijze maken Interstuhl stoelen onmisbaar op de markt.

De ergonomische bureaustoelen en directie bureaustoelen van Interstuhl zijn te vinden in ons brede assortiment.