Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Bezoekersstoelen I Een warm welkom

Bezoekersstoelen zijn een onmisbaar element bij het ontvangen van gasten en het voeren van gesprekken. Juist in een directiekamer is de bezoekersstoel van groot belang. Door middel van een comfortabele zitplaats zorgt u ervoor dat uw gasten zich op hun gemak voelen. Door een bezoekersstoel toe te passen in uw directiekamer creëert u een speciale plaats voor uw gasten, de bezoekersstoelen zorgen er namelijk voor dat u altijd één centraal aanspreekpunt hebt in uw kantoor. Dit maakt uw directiekamer een toegankelijke plaats voor ontmoetingen, gesprekken en interviews.


Bezoekersstoelen

Bezoekersstoel Blue met Fauteuil Blue en Loungechair Blue, Allen met viersterren voetkruis en gestoffeerde kruis

We kunnen bezoekersstoelen verdelen in drie categorieën: design bezoekersstoelen, modulaire bezoekersstoelen en bezoekers fauteuils. Elke categorie heeft haar eigen kenmerken en toepassingen.

Bij design bezoekersstoelen ligt de focus vooral op het uiterlijk van de bezoekersstoel. Hierbij spelen materiaal en milieubewust produceren een grote rol. 

Modulaire bezoekersstoelen worden gekenmerkt door hun personaliseerbare uiterlijk. Binnen één stoelsysteem krijgt u keuze uit diverse afwerkingen en onderstellen. 

Bezoekers fauteuils zijn grote, comfortabele zitoplossingen. De fauteuils worden vaak als los element toegepast in de ruimte en zijn hierdoor erg geschikt voor grote ruimtes. Bezoekers fauteuils zijn geheel gericht op het comfort van de gebruiker.


Design bezoekersstoelen

Onze design bezoekersstoelen zijn ontworpen met het oog op vormgeving. De design bezoekersstoelen kenmerken zich door hun ontwerp, materialen en milieuvriendelijkheid. Onze collectie van De Vorm stoelen is hier een mooi voorbeeld van. De design stoelen hebben een kuip van gerecycled PET felt. Het milieuvriendelijke materiaal is gemaakt van gerecyclede PET flessen en is leverbaar in verschillende en unieke kleursamenstellingen. Het frame van de stoel is gemaakt van gerecycled staal en leverbaar in diverse RAL kleuren. Omdat de stoelen zijn opgebouwd uit gerecycled materiaal dragen zij bij aan het opruimen van de aarde en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.

Ons assortiment design bezoekersstoelen heeft als doel een eye-catcher in de ruimte te zijn. Tegelijkertijd bieden de stoelen een comfortabele zitplaats voor uw bezoekers. Onze design stoelen zijn niet alleen in te zetten als bezoekersstoelen, maar ook als vergaderstoelen en eventueel zelfs kantinestoelen.


Modulaire bezoekersstoelen

Onze modulaire bezoekersstoelen hebben het grote voordeel dat ze geheel personaliseerbaar zijn. De modulaire bezoekersstoelen hebben een unieke zitschaal en een brede variatie aan onderstellen. Omdat u dezelfde zitschaal kunt uitvoeren met diverse onderstellen is het mogelijk om dezelfde stoel in diverse varianten toe te passen binnen uw kantoor.

De uitvoeringsmogelijkheden van onze modulaire bezoekersstoelen maken diverse toepassingen mogelijk. Dankzij de diverse onderstellen, met of zonder wielen, kunt u de modulaire bezoekersstoelen ook gebruiken als conferentiestoelen en wachtkamer fauteuils.


Bezoekers fauteuils

Bezoekers fauteuils zijn, net zoals onze design bezoekersstoelen, een eye-catcher in de ruimte. De grote bezoekers fauteuils hebben vaak een massief uiterlijk en zijn volledig gefocust op het comfort van de gebruiker. De hoge rugleuning van de bezoekers fauteuil biedt uw bezoeker privacy en afscherming. Omdat de bezoekers fauteuils vrij grote zitoplossingen zijn, zijn ze heel goed toe te passen als vrijstaand element in uw ruimte. Dit maakt het mogelijk om onze bezoekers fauteuils in zowel privé kantoren als open kantoorruimtes toe te passen.

Onze bezoekers fauteuils worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Dankzij het productieproces en het gebruik van hoogwaardige materialen hebben onze fauteuils een zeer lange levensduur. Dankzij het ontwerp en comfort van onze bezoekers fauteuils kunt u de fauteuils eventueel ook als flexwerkplek of vergaderplek gebruiken.