Contact knop Projecten knop
 • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
 • VRAGEN? 078-617 65 30
 • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Directiemeubilair dat past bij het imago van uw bedrijf!

Let er bij de aanschaf van uw directiemeubilair op dat meubilair met een luxe uitstraling vaak niet aan de ergonomische en ARBO-eisen van een kantoorinrichting voldoen. Design gaat voor, waardoor er totaal geen rekening wordt gehouden met bijv. de hoogte verstelbaarheid van uw bureau of bureaustoel, terwijl comfort tijdens het werk wel van groot belang is. Shiraz levert verschillende modellen en uitvoeringen directiemeubilair, passend bij de identiteit van uw bedrijf. Daarnaast kunnen we u mooie alternatieven bieden voor directiemeubilair dat er zowel mooi uitziet als comfortabel is. Graag adviseren we u gratis en geheel vrijblijvend, bij de inrichting/aankleding van uw directiekantoor, neem voor de mogelijkheden even contact met ons op!

 

In onderstaand overzicht vind u ons assortiment directiemeubilair, klik op de link onder de afbeelding voor het meubilair uit de desbetreffende categorie. 
Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden voor de inrichting van u directieruimte? Neem gerust contact met ons op!


Waarom ons directiemeubilair?

 1. Ruime keuze
 2. Betaalbaar design
 3. Toonaangevende merken
 4. Keuze uit diverse uitvoeringen
 5. Goede prijs-kwaliteitverhouding

 

Waarom Shiraz Office Furniture?

 

 1. 1000 m² showroom
 2. Gratis 2D & 3D tekeningen
 3. Gratis en vrijblijvend advies
 4. Gratis levering, inhuizen & montage
 5. Ook na uw aankoop, goede service!
Directiekamer referentie

In 3 stappen nieuw directiemeubilair

Stap 1

Bekijk het assortiment

 

Assortiment schematisch weergegeven

In de catalogus online vindt u een deel van ons aanbod directiemeubilair, per product vindt u de specificaties, kleuren en afmetingen. Voor een samenvatting van de specificaties en de kleur en materiaalstalen kunt u de brochure van het desbetreffende product downloaden. Per artikel wordt er aangegeven of het gaat om een voorradig product of een product met levertijd. Onze voorradige producten zijn online te bestellen via onze webshop, waarna ze netjes op locatie bij u worden afgeleverd. Producten met levertijd, zijn niet online te bestellen omdat deze producten naar wens worden geproduceerd, dus aan de hand van u kleur- en materiaalkeuze.

Stap 2

Bezoek de grootste showroom van Zuid-Holland

 

1000 m2 showroom, langs de A16 in Dordrecht

Onder het genot van een lekker kopje koffie lichten we u ons directiemeubilair graag nader toe. U bent hiervoor van harte welkom in onze 1000 m² showroom, gevestigd langs de A16 in Dordrecht. In onze showroom vindt u o.a. ons assortiment directietafels en directiestoelen, maar daarnaast ook diverse ander meubelopstellingen en kantooraccessoires. In de showroom kunt u meubilair bekijken, vergelijken en uitproberen, daarnaast kunnen we u de verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren van het product voorleggen. Dus kom langs en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment meubilair en accessoires in verschillende stijlen én prijsklassen!

Stap 3

Ontvang een gratis 2D & 3D tekening

 

2D ontwerp van een kantoorinrichting

De juiste indeling en inrichting van een directiekantoor draagt bij aan een prettige werkomgeving. Wij adviseren u graag bij de inrichting van u eigen directiekantoor. Met behulp van ons tekenprogramma visualiseren we de ruimte in 3D, zodat er een duidelijk beeld ontstaat van de beschikbare ruimte. Vervolgens tekenen we het gekozen meubilair in de ruimte, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe de ruimte er in de toekomst uit kan komen te zien. We kijken hierbij niet alleen naar de indeling, door het meubilair de juiste uitvoering en kleuren te geven ontstaat er een duidelijke sfeerbeleving van de ruimte. Daarnaast ontvangt u tijdens u bezoek direct een scherpe offerte!


Geproduceerd in Nederland!

Directiemeubilair uit Europa, kwaliteit gegarandeerd!

 

Merken die keer op keer uitstekende kwaliteit en goede service leveren, zijn een bewuste keuze van Shiraz. Shiraz werkt namelijk alleen maar samen met merken die zichzelf innoveren en verbeteren, merken die zo efficiënt en milieubewust mogelijk hun producten produceren en transporteren. Daarnaast zijn goede aftersales, garantiebepalingen en na-leverbaarheid van groot belang bij de keuze van onze merken. Onze vooraanstaande merken liggen dus niet voor niets goed in de markt!

 

Ons directiemeubilair komt hoofdzakelijk uit Italië & Duitsland.


Levering door heel Nederland

Levering door heel Nederland!

Heeft u mooi meubilair in onze showroom of op de website gezien, maar woont u niet in de buurt? Geen probleem, Shiraz levert namelijk door heel Nederland! Of u nu langs komt in onze showroom voor de inrichting van een groot project of meubilair bestelt via onze webshop, het meubilair wordt netjes bij u afgeleverd op locatie.

Professionele levering en montage

Professionele levering en montage door ons eigen personeel

Ons eigen, professionele montage team verzorgt de levering, inhuizing en montage van het door u aangeschafte meubilair. Ze zorgen voor een nette aflevering van de goederen op locatie én een juiste (ergonomische) afstelling van het meubilair, zodat u direct aan de slag kunt!