Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Stapelbare barkrukken voor binnen en buiten

Statafels en barkrukken geven uw kantine meer uitstraling. Door met de hoogtes van uw meubilair te spelen ontstaat er optische speelsheid. Barkrukken worden dan ook steeds vaker toegepast in kantines, kantoren, vergaderruimtes en flexwerkplekken.

Hier komt bij dat statafels, hoge vergadertafels en flexwerkplekken steeds vaker worden geïntroduceerd op kantoor. Bij zulke werkplekken is het prettig als er een aantal barkrukken aanwezig zijn. Barkrukken bieden namelijk een zitplaats voor medewerkers die na een lange tijd staand werken graag even willen uitrusten. Tijdens staande overleggen kunnen mensen plaatsnemen op de barkrukken, en blijven ze toch op ooghoogte met hun staande collega's.

Barkrukken vinden zowel binnen het kantoor als buiten het kantoor hun toepassing. Barkrukken zijn namelijk ook perfect te gebruiken op terrassen en in tuinen.

Net zoals bij onze kantinestoelen is een groot gedeelte van onze barkrukken stapelbaar. Dit maakt het makkelijk om de barkrukken op te ruimen of te verplaatsen voor schoonmakers, het veranderen van uw indeling of om de barkrukken te verplaatsen naar een andere ruimte. 


Barkrukken

Design barkrukken van gerecycled materiaalOns assortiment barkrukken telt verschillende soorten barkrukken. Zo vindt u hier zowel design barkrukken als stapelbare barkrukken, en zelfs barkrukken voor buiten.

Bent u op zoek naar een barkruk waar u tijdens uw werk op kunt zitten? Of hebt u liever barkrukken voor uw kantine inrichting? Onze verschillende barkrukken zijn toe te passen in vrijwel iedere ruimte.


Bekijk alle barkrukken


Maar hoe maak ik de juiste keuze?

De juiste functie


Bij het uitzoeken van een barkruk is het handig om te weten in welke ruimte u de barkruk wilt gebruiken, want een barkruk voor buiten is anders dan een barkruk voor bij een vergadertafel.

Neem bijvoorbeeld onze barkruk Kinetic, deze is speciaal ontworpen voor op de werkvloer. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook barkrukken voor binnen én buiten gebruik, en stapelbare barkrukken.

De juiste hoogte


Bent u op zoek naar een barkruk voor bij uw statafel? Dan is het handig om de hoogte van uw statafel op te meten.

De zithoogte van uw barkruk is namelijk een aandachtspuntje. De standaard zithoogte van een barkruk is vrijwel altijd 76 cm. Voor lagere statafels zijn er ook barkrukken leverbaar met een zithoogte van 66 cm. 

Twijfelt u over uw keuze? 
Neem gerust contact met ons op.