Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Statafels en bartafels voor een actief interieur

Statafels en bartafels zijn niet meer weg te denken uit kantoren en kantines, en de populariteit van statafels is er niet voor niets. Statafels dragen namelijk bij aan een gezondere werkomgeving, iets waar iedereen naar streeft.

De gezondheidsvoordelen van statafels zijn wetenschappelijk bewezen. Een staande houding stimuleert mensen namelijk om actiever te bewegen. Statafels geven uw lichaam de ruimte om vrij te bewegen tijdens het werken, hierdoor gaat u dan ook vrijwel automatisch (en ongemerkt) actiever bewegen. Door staand te werken, te lunchen of te vergaderen activeert u uw spieren, en hiermee ook uw bloedsomloop. En dit heeft weer een positief effect op uw concentratie en productiviteit.

Naast het feit dat statafels u actiever laten werken, zijn statafels ook zeer breed toepasbaar. Zo zijn er statafels die u kunt gebruiken in kantoren, vergaderruimtes, kantines, wachtkamers. Onze online catalogus rijkt van design statafels tot hoogte verstelbare statafels en zelfs bijzettafels op stahoogte.


Statafels

Design statafel ArkiEr zitten grote verschillen tussen statafels, de ene statafel is dan ook de andere niet. Statafels kunnen van elkaar verschillen in hoogte, bladvorm en vormgeving. Daarnaast verschillen statafels in toepassing, zo zijn er hoogte verstelbare statafels en statafels voor buitengebruik.

Of u nu op zoek bent naar een statafel voor een flexwerkplek, of een stapelbare statafel voor uw kantine: u vindt het in onze online catalogus. 


Bekijk alle statafels


Ontdek de mogelijkheden van onze statafels

 


Design statafels


Design statafels worden gekenmerkt door hun unieke en personaliseerbare uiterlijk. Statafel Kit is hier een heel mooi voorbeeld van. Deze modulaire statafel is op verschillende manieren te plaatsen en is leverbaar in 22 verschillende decoren.

 


Hoogte verstelbare statafels


In vergaderruimtes en bij flexwerkplekken kan het prettig zijn om een hoogte verstelbare statafel te hebben. Zo kunt u de statafel snel aanpassen naar de gewenste stahoogte zodat u optimaal ondersteund wordt tijdens het werken.

 


Bijzettafels op stahoogte


Bijzettafels op stahoogte zijn een mooie oplossing voor kleine ruimtes, of plekken waar een vaste statafel geen nut heeft. De verrijdbare bijzettafel is makkelijk te pakken, en net zo makkelijk weer op te bergen.

Het kantelbare tafelblad van de bijzettafels maakt het mogelijk om de statafel ook als lessenaar te gebruiken bij presentaties en vergaderingen.