• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Hoge baliestoelen met ergonomisch comfort

Binnen een bedrijf zijn er diverse functies. Bij het inrichten van uw bedrijf bent u dan logischerwijze ook niet klaar met het uitzoeken van één type bureaustoel. De verschillende functies binnen een bedrijf vragen namelijk om verschillende werkplekken. 

Baliemedewerkers, kassières en receptionistes werken doorgaans in een verhoogde positie. Dit houdt in dat ze hoger zitten dan de gemiddelde werknemer. Een reguliere bureaustoel schiet hier tekort. Echter hebben deze medewerkers net zoveel recht op een ARBO en ergonomische stoel.

Baliestoelen verschillen in opbouw niet veel van ergonomische bureaustoelen. Het grootste verschil ligt in het feit dat baliestoelen een verhoogde gasveer hebben. Dankzij de verhoogde gasveer kunnen medewerkers in een verhoogde zitpositie werken. Het synchroonmechaniek van de baliestoel zorgt ervoor dat baliestoel haar ergonomische werking behoud.


Baliestoelen


Als u wilt weten wat voor soort baliestoel geschikt is voor u, hoeft u alleen maar te kijken naar hoelang u de baliestoel gaat gebruiken. 

Wisselt u vaak van stoel of werkt u voornamelijk staand? Dan hoeft u niet persé te kiezen voor een baliestoel. Een werkstoel kan dan ook een geschikte oplossing zijn.

Zit u vrijwel de hele werkdag? Dan raden wij u aan om voor een ergonomische baliestoel te kiezen. Deze baliestoelen zijn ergonomisch opgebouwd en gemaakt voor medewerkers die langdurig zitten. 


Op zoek naar een nieuwe ontvangstbalie?

Hebt u naast baliestoelen ook interesse in een nieuwe ontvangstbalie? Wij leveren diverse, modulair op te bouwen, baliesystemen en baliewerkplekken.

De modulaire opbouw van onze balies houd in dat u de balie zelf kunt ontwerpen met de elementen die wij aanleveren. Hierdoor komen er diverse en uiteenlopende mogelijkheden tot uw beschikking. U kunt uw balie samenstellen op basis van model, vormgeving, prijs en kwaliteit.