Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Ergonomische Stahulpen I Uw steuntje in de rug

Een stahulp dient als een extra hulpmiddel tijdens staand werken. Als u langere periodes moet staan tijdens uw werk kunt u last krijgen van uw rug en knieën. Met onze stahulpen kunt u in dezelfde verhoogde positie blijven werken en worden dergelijke klachten voorkomen. Een stahulp vangt de druk van uw lichaamsgewicht op en verdeelt dit over het gehele lichaam, hierdoor wordt de druk op uw benen verlicht. 

Shiraz Office Furniture richt zich voornamelijk op ergonomische stahulpen. Ons assortiment stahulpen reikt van een basic industrie stahulp tot design stahulpen. 


Assortiment

Ons assortiment stahulpen is opgebouwd uit ergonomisch verantwoorde stahulpen. Onze stahulpen zijn allemaal voorzien van een hoogteverstelling. Onze stahulpen hebben het doel om uw lichaam te ontlasten tijdens langere periodes van staand werken. Dankzij de unieke vorm van de kantelbare zitting neemt u automatisch een correcte zithouding aan.


Bekijk alle stahulpen


Ergonomie & ondersteuning

Ergonomische stahulp en barkruk Kinetic

Stahulpen zijn ontworpen om extra steun te geven tijdens het staande werken. Door het gebruik van een stahulp wordt de druk op uw benen verminderd en het lichaam deels ontlast. Echter zorgen reguliere stahulpen vaak voor een slechte zithouding. Dit komt omdat een standaard stahulp een rechte zitting heeft. Deze rechte zitting nodigt uit om verkeerd te gaan zitten waardoor u automatisch gebogen gaat werken.

Onze unieke ergonomische stahulpen hebben een schuine zitting. Dankzij de hoek van de zitting wordt uw rughouding automatisch gecorrigeerd en het lichaam ontlast. De ergonomische stahulpen zijn in hoogte te verstellen door middel van een gasveer en hebben een roterende zitting. Deze stahulpen voorzien u in elk gemak van een normale stahulp en voorkomen een verkeerde zithouding.