• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Stahulpen en Sta Krukken I Uw steuntje in de rug

Gezond werken wordt een steeds groter thema in kantoren. Door de toepassing van zit-sta bureaus, hoge vergadertafels en bartafels gaan mensen steeds vaker staand werken, met alle positieve gevolgen van dien. Echter vergeten mensen vaak dat alleen maar staand werken ook niet goed is voor het menselijk lichaam. Overal waar teveel voor staat is immers niet goed. Uw gezondheid heeft pas baat bij staand werken als u het afwisselt met zittend werken en genoeg lichaamsbeweging.

Omdat er in veel beroepen niet de optie is om voldoende zittend te werken, en voor werknemers die een grote voorkeur hebben aan staand werken, zijn er stahulpen ontwikkeld. Stahulpen en sta krukken dienen als steunpunt tijdens het staand werken en ontlasten uw lichaam. 

Een stahulp is gemaakt om - de naam zegt het al - uw lichaam te ondersteunen tijdens het staan. Dankzij de constructie van de stahulpen en sta krukken hoeft u niet helemaal te gaan zitten. Dit zorgt ervoor dat u uw staande positie behoud. Als u op de stahulp leunt, vangt de stahulp uw lichaamsgewicht op en zorgt hij ervoor dat uw lichaamsdruk wordt verdeeld over de zitting van de kruk. Hierdoor worden uw benen tot wel 70% ontlast, en voorkomt u mogelijke rug- en knieklachten. 

Ons assortiment stahulpen is uitgerust met diverse ergonomische en design stahulpen. 


Assortiment

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens lange periodes van staand werken, leveren wij diverse (ergonomische) stahulpen. Onze stahulpen en sta krukken zijn standaard voorzien van een hoogteverstelling, hierdoor kunt u de stahulp altijd correct instellen voor uw lengte. 

Onze stahulpen hebben een draaibare zitting zodat u altijd mobiel blijft tijdens uw werk. 


Bekijk alle stahulpen


Ergonomie & ondersteuning

Ergonomische stahulp en barkruk Kinetic

Stahulpen zijn ontworpen om extra steun te geven tijdens het staande werken. Door het gebruik van een stahulp of sta kruk verminderd u de lichaamsdruk op uw benen, zo wordt uw lichaam ontlast. Echter zorgen reguliere stahulpen vaak voor een slechte houding. Dit komt omdat deze stahulpen worden uitgevoerd met een rechte zitting. De rechte zitting nodigt uit om te gaan zitten, waardoor u uw staande positie verliest. Hier komt bij dat de rechte zitting uitnodigt om verkeerd te gaan zitten waardoor u naar verloop van tijd automatisch gebogen zult werken.

Ergonomische stahulpen hebben een schuin aflopende zitting. Dankzij de hellende zitting kunt u enkel steunen, en wordt zitten onmogelijk gemaakt. Omdat u enkel steunt op de stahulp behoud u uw staande positie. De hellingshoek van de zitting corrigeert automatisch uw rug houding. Door te steunen op de stahulp wordt uw lichaamsdruk opgevangen en uw lichaam ontlast.

De ergonomische stahulpen zijn in hoogte te verstellen door middel van een gasveer en hebben een roterende zitting.