Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Scheidingswanden, Modulair & Akoestisch

Wij voeren het meest complete en modulaire scheidingswandensysteem aan, op de markt.

 

Of u nu akoestische concentratie werkplekken wilt creëren, een visuele afscheiding of juist een hygiënische afscheiding wilt maken, met ons aanbod kan dit allemaal. 

De eerste vraag die wij u zullen stellen, is de locatie van de panelen. Zoekt u scheidswanden voor op het bureau, of vrijstaande (verplaatsbare) scheidingswanden?

Bureaupanelen, oftewel ''opzetwanden'', worden op het bureau gezet of als scheidingswand op ene benchbureau geplaatst. Vrijstaande scheidingswanden staan op de grond en kunnen als vrijstaand paneel gebruikt worden, of modulair verbonden met elkaar worden. Hierdoor creëert u dus afzonderlijke ruimtes. Ook is het modelijk om de scheidingswanden op wielen te plaatsen. Hierdoor zijn de scheidingswanden verrijdbaar. Alles is mogelijk, wij werken ook uitsluitend met professionele merken met gecertificeerde (akoestische) panelen. 


 

Bureaupanelen


 

Modulaire scheidingswanden

 

De flexibele verplaatsbare scheidingswanden kunnen als akoestische oplossing dienen, maar ook als visuele scheiding of hygiënische (glazen) scheidingen. Ons assortiment is zeer breed, en de mogelijkheden ongekend. Zo kunnen wij onze scheidingswanden zowel akoestisch als niet akoestisch uitvoeren. Neem daarom altijd contact op voor een offerte op maat. 


 

Ook voor al uw akoestische problemen

Kantoortuinen, Vergaderruimtes en Call-Centra, allemaal ruimtes waar specifieke akoestische wensen gesteld worden. Wanneer een ruimte bied voor meerdere mensen en deze ruimte vooral harde materialen bevat, wordt akoestiek een probleem. Er ontwikkeld zich een situatie waarin geluid te lang in de ruimte blijft en onze oren het geluid twee keer horen (echo), of het geluid niet niet snel genoeg wordt gedempt (nagalmtijd). Bij de laatste situatie worden klankgrepen moeilijker te onderscheiden. 

Vooral Nagalmtijd is een probleem in kantoorruimtes. Echo ontstaat alleen in grote ruimtes vanaf 17 meter. 

Het verbeteren van de akoestische eigenschappen van een kantoorruimtes, is niets anders dan het vergroten van het geluidsabsorberend oppervlakte. Om nagalmen te voorkomen wordt het geluiddempende materiaal zo dicht mogelijk bij de bron geplaatst. 

 

Leuk, maar hoeveel vierkante meter heb ik nodig?

 

Dat is nu net het lastige aan akoestiek. Het is niet tastbaar en maakt het onbegrijpbaar. Onze klanten willen graag zekerheid en inzichtelijkheid welke investering, welk resultaat op levert. 

Wij beschikken over een speciaal ontwikkeld softwareprogramma, waarmee wij de resultaten vooraf met u kunnen bespreken. Ons assortiment is toegevoegd aan dit programma, en hiermee ten alle tijden realistisch. 

Wij toetsen de resultaten aan DIN 18041

Akoestische scan

Vraag uw gratis scan direct aan!

 

 

Neem contact op

 


akoestische bureaupanelen

Eerst ons akoestische assortiment bekijken?

 

Bekijk akoestische oplossingen