• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

Hygienische schermen ter preventie verspreiding Covid-19

Tijdens de huidige Covid-19 situatie is het essentieel om een zo veilig mogelijke (werk)omgeving te creëren voor uw werknemers en bezoekers Hygiënische scheidingswanden en schermen bieden dé oplossing om uw werknemers te beschermen tegen besmetting en ter voorkoming van verdere verspreiding van het virus. Naast bescherming op kantoor zijn ze ook perfect toepasbaar als separatie tussen medewerker en klant bij een toonbank of kassa van een winkel, apotheek, zorginstellingen en praktijken.

Hygiëne schermen tussen 2 bureus

 

Naar wat voor hygiene scherm bent u op zoek?

Hygiënescherm bureau & Balie

 

 

Hygiëne scheidingswand op vloer

 

Hygiëne scherm voor monitorarm

 

Onze hygiëne schermen voor bureaus zijn in vrijwel elke breedte maat verkrijgbaar. Ze worden gemaakt van hoogwaardig en glashelder acrylaat en naar wens hangend, op voeten of geklemd aan het blad uitgevoerd.

Door de vele bevestigingsmiddelen zijn deze flexibel inzetbaar en daarmee ideaal tussen werkplekken of als scheiding tussen bezoeker en medewerker.

Deze hygiëne scheidingswanden bieden dé oplossing voor het opdelen van grote ruimtes of loopzones. Ook op drukke plekken zoals bij de koffiemachine, kantine en printerruimte beschermen ze uw medewerkers. De scheidingswanden zijn flexibel inzetbaar, stabiel en leverbaar in vrijwel elke maatvoering.

Wanneer er op een werkplek gebruik gemaakt wordt van een monitorarm is het ook mogelijk een COVID preventiescherm aan de monitorarm te bevestigen. Dit hygiënische scherm is gemaakt van acryl en kan tussen de monitorarm en de VESA plaat gemonteerd.

 

Klik hier voor ons assortiment hygiëneschermen

 

 

 


 

Advies nodig voor een Corona Proof kantoor?

 

Naast hygiëne schermen en scheidingswanden zijn er meerdere maatregelen die u kunt implementeren om uw medewerkers te beschermen tegen virusuitbraken als Corona. Wenst u advies over de mogelijkheden voor social distancing en beperken van verspreiding van het virus op kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag!

Corona maatregelen op kantoor

 

Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen

 


Benieuwd hoe onze klanten ons ervaren?