• WILT U LANGSKOMEN?
  • WIJ ZIJN BEREIKBAAR OP 078 - 617 65 30
  • ZIE CONTACTPAGINA VOOR DE DETAILS

COVID-19 Oplossingen

Is uw kantoor al corona-proof?


De Covid-19 situatie vraagt ook in de kantooromgeving om maatregelen om besmetting en verspreiding van het virus te beperken. Na een periode van thuiswerken zal er langzaam een transitie gaan plaatsvinden naar 'het nieuwe normaal', waarbij we ook op kantoor 1.5 meter afstand houden. Om uw bedrijf goed draaiend te houden in deze situatie is het essentieel om op korte termijn met oplossingen te komen. Op deze pagina vind u diverse opties en tips om om uzelf, medewerkers én klanten te beschermen. 

 

Advies op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op... Wij helpen u graag! 


Maatregelen voor Corona-proof kantoor

 Hoe houden medewerkers 1.5 meter afstand op kantoor?

1. Plaats hygiëne schermen tussen medewerkers

 

Hygiëne schermen tussen bureaus op kantoor

 

Hygiëne schermen zijn een eenvoudige oplossing om uw medewerkers te beschermen. Deze acrylaat (plexiglas) panelen kunnen hangend, vrijstaand of geklemd tussen 2 tegenoverstaande bureaus of naast elkaar staande werkplekken worden geplaatst.

 

Bekijk hygiëne schermen

 


2. Maak van de werkplek een 1.5 meter safety-spot

 

1,5 meter Safety-spot bureau

 

Een van de mogelijkheden om uw medewerkers te beschermen is het creëren van safety-spots bij de werkplek. Door het plaatsen van een (halve) circel van 1.5 meter rondom de werkplek worden collega's bewust gemaakt hoeveel afstand zij moeten houden van elkaar.

 

Bekijk ons safety-spot profiel

 


3.  Creër persoonlijke opbergruimte

 

Besmetting Corona beperken door persoonlijke opbergruimte

Persoonlijke opbergruimte voorzien van basis kantoorspullen, voorkomt besmetting. Daarnaast creëren een aantal modellen extra afstand tussen werkplekken. Orga+ Module containers zoals op de afbeelding zijn hier een voorbeeld van.

 

Bekijk hier het assortiment (lade)kasten

 


4. Creer zones en looproutes

 

Een goede routing met eenrichtingsverkeer is essentieel bij het houden van 1.5 meter afstand. Oplossingen hiervoor zijn een goede signing op de grond d.m.v. peilen en strepen en het scheiden van smalle looppaden door scheidingswanden.

 

Bekijk hier het assortiment scheidingswanden

 


Het verlagen van de bezettingsgraad is de eenvoudigste manier om uw medewerkers te beschermen. Is het mogelijk om meer digitaal te werken? Voorzie uw personeel van een goede thuiswerkplek

Naast zorgen voor 'social distancing' tussen werknemers en klanten is regelmatig desinfecteren van groot belang om verspreiding van het Corona virus op kantoor te beperken. Andere oplossingen zijn het opheffen van gezamenlijk gebruik van functies en kantoorartikelen. Het opheffen van flexwerkplekken, stimuleren van traplopen i.p.v. het gebruik van de lift, een sensor plaatsen op toiletkranen, en kartonnen weggooi koffiebekers dragen hieraan bij.


 

Meer weten hoe u uw kantoor corona-proof maakt?

Neem contact met ons op!


Benieuwd hoe onze klanten ons ervaren?